A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРО ОСНОВНІ ПРОЕКТИ НАД ЯКИМИ ПРАЦЮЄ КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ

Дата: 10.04.2019 21:31
Кількість переглядів: 1042

Основними напрямками програми соціально-економічного розвитку є розбудова освітньої-культурної, медичної сфер, житлово-комунального господарства, заходи з благоустрою та енергозбереження, реконструкція вуличного освітлення, облаштування скверів та місць відпочинку. Окремими пріоритетними розділами визначено заходи із інвестиційної та грантової діяльності.

У першому кварталі 2019 року Краснопільською селищною радою велися будівельні та ремонтні роботи по ряду соціальних об’єктів громади:

• Триває реалізація спільного проекту Сумської облдержадміністрації, обласної ради та Краснопільської ОТГ по реконструкції Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в рамках впровадження державної концепції Нової української школи.

На сьогодні завершено І чергу проекту - зовнішні роботи та покладено початок реалізації другої, а це внутрішні ремонтні роботи. Управлінням капітального будівництва Сумської облдержадміністрації вже проведено тендерні процедури і визначено підрядну організацію якою є ТОВ "Універсалбуд-В". Загальна вартість проекту близько 27 млн. грн. з терміном виконання до двох років. Реконструкція школи проходить за кошти державного фонду регіонального розвитку і частини співфінансування з селищним бюджетом. На даний час проводяться ремонтні роботи у актовій та спортивній залах школи.

Фото без опису

•    Розпочато будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги в смт.Угроїди (Угродський старостинський округ Краснопільської ОТГ) в рамках програми Президента України "Доступна медицина".

В лютому 2019 року Управлінням капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації було проведено тендер на закупівлю робіт по об’єкту «Амбулаторія первинної медичної допомоги в смт. Угроїди». За результатами аукціону переможцем торгів визнано ТОВ «Профт Буд Сістем» м. Київ, з яким 01.03.2019 року укладено договір підряду на виконання будівельних робіт в сумі 8,3 млн. гривень, з яких співфінансування з селищного бюджету становить 10%.

Фото без опису

Фото без опису

•    В Краснопільській СЛА на стадії завершення ремонтні роботи кабінету сімейного лікаря та вбиральні. Крім того, розпочато ремонт фізіотерапевтичного кабінету Самотоївської АЗПСМ.

Фото без опису

Фото без опису

•    Проведено поточний ремонт харчоблоку у Наумівському ЗДО на загальну суму більше 25,0 тис. грн. та замінено підлогу у старшій групі Угроїдського ЗДО.

•    На стадії закінчення роботи по встановленню вікон та дверей у Осоївському НВК. Даний проект реалізувався протягом 2018-2019 років за рахунок коштів державної субвенції на розвиток сільських територій у сумі 1.3 млн. грн. Також у цьому закладі вже зроблений ремонт класної кімнати для майбутніх першачків 2019-2020 н.р.

•    Розпочато дооблаштування футбольного майданчика з штучним покриттям на території Краснопільської школи і вже найближчим часом спортивна інфраструктура Краснопільської ОТГ поповниться ще одним об'єктом.

Фото без опису

•    На стадії завершення ремонтні роботи та дооблаштування тренажерним обладнанням у спортивній залі Краснопільської дитячо-юнацької спортивної школи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

•    Встановлено насосну станцію в с.  Чернеччина.

Юрій Яремчук: «Більшість цих заходів реалізуються в рамках державної політики підтримки об’єднаних територіальних громад. Крім того, чимало наших ініціатив підтримується з боку обласного керівництва. Це питання покращення дорожньої інфраструктури, реконструкції опорного закладу, питання реалізації проекту по реконструкції очисних споруд тощо»

Це не повний перелік завдань, над якими працювала і нині працює селищна рада. Найближчим часом буде реалізовано ряд проектів які стосуватимуться різних сфер життєдіяльності громади: освіти, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, благоустрою тощо. Ці зміни відбуватимуться як в центральній садибі, так і по старостинських округах громади.

Керівництво селищної ради висловлює подяку депутатам громади, членам виконкому, платникам податків за активну участь в житті громади, високий рівень відповідальності та співпрацю заради розвитку Краснопільської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь