A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ ШКОЛІ ВІДКРИТО ФУТБОЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ

Дата: 17.04.2019 18:46
Кількість переглядів: 787

17 квітня 2019 року став визначним днем у житті Краснопільської ЗОШ    І-ІІІ ступенів та Краснопільської громади в цілому – відкрито футбольний майданчик зі штучним покриттям.

Святкова подія зібрала школярів, працівників закладу освіти та численну кількість гостей. На відкриття майданчика завітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Вадим Акперов, заступник голови Федерації футболу Сумської області Альберт Молгамов, голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко, голова Краснопільської районної державної адміністрації Сергій Хрупа. Юним футболістам гості подарували м’ячі та інший футбольний інвентар. Право перерізати стрічку та зробити перший удар було надано почесним гостям та вихованцям дитячо-юнацької спортивної школи.

- Спорт є запорукою здоров’я. Ми прагнемо, щоб на Краснопільщині  було якомога більше сучасних спортивних майданчиків. Це робиться для наших дітей, для нашого майбутнього. Будівництво цього спортивного майданчика є черговим спільним кроком держави, обласного керівництва та місцевої влади в напрямку розвитку футбольної інфраструктури громади. Я впевнений, що цей майданчик ніколи не буде пустувати і стане додатковим імпульсом для покращення спортивних здобутків юних краснопільчан, - зазначив Юрій Яремчук.

- Найважливіше завдання для нас усіх тут присутніх – забрати дітей з вулиці. Чим більше дітей буде займатися на спортивних майданчиках, ходити у спортивні зали на гуртки і секції, тим здоровіша буде нація. А здорова нація – це фундамент успішного суспільства, ОТГ, області та країни в цілому. Тому держава та керівництво області докладає максимум зусиль для розбудови спортивної інфраструктури в громадах», – відмітив Вадим Акперов.

Краснопільщина  –  футбольний край, тут дуже люблять футбол, як діти, так й дорослі, тому природньо, що новий сучасний майданчик відкривається саме там, де в ньому є велика потреба. Важливо, що не зважаючи на надто невеликий власний бюджет та багато потреб, Краснопільська громада визначила підтримку та розвиток спорту своїми пріоритетами.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь