A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Громада вітає свою гордість!

Дата: 25.04.2019 21:47
Кількість переглядів: 1010

25 квітня 2019 року в Краснопільському Палаці культури відбулися урочистості з нагоди вручення стипендій Краснопільського селищного голови та відзначення  переможців районних та обласних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України,  переможців природничих, народознавчих, мистецьких та спортивних змагань «Золотий олімп Краснопільщини - 2019».

Приємно було відзначити тих, хто своєю працею, розумом, творчими здобутками принесли славу родині, школі, громаді, тих хто ступив на першу сходинку свого зоряного обрію, показав глибокі та міцні знання, уміння, таланти  та здобув перемогу.

У вітальному слові Юрій Яремчук зазначив, що підтримка талановитого підростаючого покоління – один із напрямків діяльності громади, акцентував увагу на необхідності залучення молоді до активної участі у суспільному житті громади.

«Цей день важливий не лише для учнів, батьків, учителів, а й для всіх, хто опікується тими, хто небайдужий до знань, творчості, спорту, хто робить перший крок в науці, спорті чи іншій сфері діяльності», - відмітив селищний голова.

Керівник громади побажав присутнім успіхів у навчанні та вручив учням закладів загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради, які успішно навчаються і беруть активну участь у громадському житті, дипломи про призначення стипендії, відзначив  учнів, які стали переможцями  ІІ етапу олімпіад з декількох дисциплін, переможців ІІІ етапу олімпіад і ІІ етапу конкурсу-захисту науково - дослідницьких робіт Малої академії наук України, переможців та призерів спортивних змагань різного рівня,  вручив подяки та подарунки.

В.Чуприна, голова Краснопільської територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України, вітаючи переможців та призерів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів учнівської творчості, відзначив: «Ми ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству».

У вітальному слові до переможців різних рівнів мистецьких конкурсів А. Назаренко, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Краснопільської селищної ради, відмітила: «У цій залі хороша аура, тому що тут знаходяться добрі, творчі, талановиті педагоги та учні. Я хочу подякувати усім за їх працю, за те, що вони є одними з кращих. І це не просто слова, а це результати важкої щоденної роботи. Ми покладаємо на вас великі надії. Адже саме вам творити майбутнє».

Людина без знань, що птах без крил: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Широкі знання, звичка мислити, благородство почуттів є саме тими трьома якостями, що формують ці крила, і з якими людина є освіченою у повному розумінні цього слова. Виховати творчу дитину може тільки творчий учитель.

А.Мостова, головний спеціаліст відділу освіти Краснопільської селищної ради, вітаючи педагогічних працівників, які підготували потужний потенціал обдарованої молоді, сказала: «Я щиро рада, що маю можливість привітати кращих учителів нашої громади. Славна наша Краснопільщина юними талантами і це завдяки тому, що працюють тут висококваліфіковані, ерудовані педагоги – люди, які є інтелектом нації. У кожного із своїх дітей вкладає усі свої знання, уміння, досвід, майстерність і душу, творять з них майбутнє».

Вшанували педагогів, що неспокоєм душі, горінням серця запалили бажання до знань і таланту своїх учнів. Усі були відзначені подяками селищного голови, отримали квіти та подарунки.

Щира подяка батькам, вчителям, всім тим, хто зробив перемогу можливою, кому не байдужий потенціал нашої юної генерації.

Нехай доля шле всім добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на життєвому шляху.

Нових звершень та успіхів на славу Науки, Таланту та України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь