A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

«Березіль»

Дата: 02.05.2019 18:46
Кількість переглядів: 843

30 квітня в Краснопільському палаці культури відбувся творчий звіт з нагоди 10-ї річниці від дня заснування зразкового аматорського хореографічного колективу «Березіль» Чернеччинського с/к, незмінними керівниками якого є Юрій та Тетяна Завражні.

Вже не один рік жителі нашої громади, району та області оплесками та схвальними відгуками зустрічають на сцені зразковий хореографічний колектив «Березіль». А все починалося у 2006 році з занять східними єдиноборствами та акробатикою, які проводив Юрій Вікторович Завражний. Оскільки він великий знавець у цій справі.

Згодом вихованці колективу розширили свою діяльність та почали займатися хореографією. Танцювальну частину номерів взяла під своє керівництво дружина Юрія Вікторовича – Тетяна Анатоліївна.

Справжній хореографічний колектив – це теж родина. Це спільні поїздки, емоції радості від перемоги, чи просто класного виступу, які ви ділите порівну на всіх. За ці десять років у житті учасників колективу сталося багато чого. На зміну старшим прийшли молодші учасники, які теж розвиваються, виступають на районній, обласній сценах, займають призові місця на конкурсах. Тож, колектив має своє майбутнє. А на звітному концерті на одну сцену разом з молодим поколінням вийшли також ті дівчата, з яких власне і почалася історія колективу «Березіль».

Різножанрові танцювальні композиції представили зразковий аматорський хореографічний колектив «Березіль» (керівники Тетяна та Юрій Завражні), аматорський хореографічний колектив «Flashmotion» та танцювальний дует «Flame» (керівник Вікторія Овадчук). Вихованці колективів вражали своєю майстерністю, акробатичними трюками, цікавими постановками, яскравими костюмами. Музичні вітання усім присутнім подарували солісти КЗ «Краснопільський ПК»: Юлія Жбанова та Олег Бирченко (керівник Лариса Давиденко); солістки Чернеччинського с/к: Тетяна Кулішова, Тетяна Завражна, Юлія Завражна, Вікторія Овадчук; дівочий вокальний гурт «Веснянка» (керівник Тетяна Завражна).

Керівників та учасників колективу «Березіль» привітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук та начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Анжела Назаренко. Керівник громади від селищної ради та депутатського корпусу вручив колективу сертифікат на суму в 15 тисяч гривень.

Свято було присвячене саме танцю. Адже у ньому є і весняний подих вітру, тепле лагідне літо, багата і щедра осінь та задумлива зима. Мовою танцю не менш яскраво, ніж словами, можна розповісти про людські почуття, думки і поривання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь