A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬЩИНА ПОТЕРПАЄ ВІД ВАНДАЛІЗМУ

Дата: 03.05.2019 15:22
Кількість переглядів: 2185

З настанням весни виникає необхідність зробити нашу громаду чистою і охайною, що потребує нашого з вами об’єднання зусиль та видатків з селищного бюджету. 

Почали приводитися до ладу зелені зони, парки, сквери та інші місця загального користування. Урізних куточках громади висаджуються зелені насадження, проводиться благоустрій зон відпочинку тощо.

На жаль, варто констатувати, що місця загального користування та майно треба охороняти від недобросовісних мешканців об’єднаної громади.

Днями біля джерела Св. Архистратига Михаїла зловмисники зруйнували верхню частину надбудови, яка була встановлена напередодні свята Великодня, також від рук вандалів постраждала декоративна огорожа біля центральної районної лікарні.

Прикро констатувати, як висаджені квіти та дерева викопують ледь не в день посадки. Так, частину троянд було вкрадено біля будівлі Краснопільської гімназії, парку Слави та прилеглої території КНП «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги».

А нещодавно була здійснена руйнація в парку відпочинку по вул. Бєлгородській в смт Краснопілля, в якому представники учнівського самоврядування Краснопільської гімназії разом з небайдужими мешканцями селища розпочали заходи по облаштуванню цього парку.

- Шановні Краснопільчани, зупинити випадки вчинення актів вандалізму в наших силах. Якщо ви стали свідком псування майна громади, не стійте осторонь, негайно повідомляйте про це поліцію. Будьмо небайдужими до рідного краю, бережіть те, хороше і прекрасне, що нас оточує, - звертається до мешканців Краснопільської об’єднаної територіальної громади Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь