A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Переможці хореографічного фестивалю-конкурсу «Танцююча нація»

Дата: 08.05.2019 08:11
Кількість переглядів: 1062

4 та 5 травня у Сумському державному університеті відбувся V Всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс «Танцююча нація» за підтримки ГОЛОВНОЇ РАДИ УКРАЇНСЬКИХ ОФІЦЕРІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ.

Два конкурсних дні фестивалю пройшли на одному диханні. Танцівники вражали своєю майстерністю, різноплановістю номерів, різнобарв`ям костюмів. Всі присутні мали змогу переглянути близько сотні танцювальних композицій, серед яких були і колективи Краснопільської ОТГ.

У номінації «Сучасний танець» ІІІ місце посів аматорський хореографчний колектив «Джусі-Фрут» КЗ «Краснопільський Палац культури» (керівник Ірина Придатко).

У номінації «Народний танець» ІІ місце – зразковий аматорський хореографічний колектив «Зоряночка» КЗ «Краснопільський Палац культури» (керівник Ірина Придатко).

У номінації «Вільна танцювальна категорія» відразу два перших місця (у категоріях: «ювенали» та «юніори») посів зразковий аматорський хореографічний колектив «Березіль» Чернеччинського с/к (керівники Юрій та Тетяна Завражні).

Також два перших місця у номінації «Хобі клас» та «Сюжетний танець» зайняв аматорський хореографічний колектив «Flashmotion» Чернеччинського с/к (керівник Вікторія Овадчук).

Вітаємо з перемогою наших яскравих зірочок! Дякуємо керівникам за творчу роботу, вихованцям за наполегливість та батькам за постійну підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь