A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

День Перемоги

Дата: 09.05.2019 21:37
Кількість переглядів: 647

В рожево-білому цвітінні садів та червоному полум’ї тюльпанів 74-та квітуча весна вітає всіх захисників, ветеранів, всіх земляків. Золотими літерами навічно вписаний цей великий День в героїчний літопис нашої держави.

9 травня 2019 року в Краснопільському Палаці культури відбулися урочистості до 74 річниці Перемоги у Другій світовій війні. Ранок розпочався грою народного аматорського духового оркестру комунального закладу «Краснопільський Палац культури».

Зі словами вдячності ветеранам і привітаннями з нагоди Дня Перемоги до присутніх звернулися Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко, голова райдержадміністрації Сергій Хрупа, голова районної організації ветеранів Володимир Дяченко, військовий комісар Андрій Нагорний та т.в.о. начальника відділу прикордонної служби «Краснопілля» старший лейтенант Руслан Бортнік.

- Ми завжди пам’ятатимемо про безсмертний подвиг, про самопожертву та відвагу ветеранів, які день за днем наближали звільнення світу від німецько-фашистських загарбників. Щиро дякую усім переможцям над нацизмом та нинішнім захисникам Вітчизни, які сьогодні боронять нашу державу. Всі ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає, - зазначив Юрій Яремчук.

В пам’ять про тих, хто приніс на вівтар Великої Перемоги своє життя, хто поліг у боях заради щастя інших, присутні вшанували всіх загиблих хвилиною мовчання і поклали квіти до Меморіалу Слави з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Сьогодні всі покоління нашої Краснопільщини щиро вдячні своїм визволителям за Перемогу. Ми висловлюємо свою безмежну вдячність тим, хто відстояв Батьківщину, хто тяжкою працею наближав довгоочікуваний день визволення.

Продовжилися заходи з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні святковим концертом «Пам’ятаємо – Перемагаємо!» у великій залі Палацу культури. Свої вітання дарували солісти закладу культури: Анастасія Грушко, Олександр Мажара, Наталія Гончаренко, Каріна Дзюбан та Оксана Дрозд, вокальний ансамбль «Посмішка» (керівник Лариса Давиденко), вокальний ансамбль «Ветеран» (керівники Галина Голота, Лариса Давиденко), зразковий хореографічний колектив «Зоряночка» (керівник Ірина Придатко), вокальний дует у складі Галини Гусєвої та Валентини Хачатрян (керівник Галина Гусєва).

Ми дякуємо тим, хто в тяжких випробуваннях, на фронті і в тилу, не шкодуючи сил і самого життя отримав Велику Перемогу над нацизмом. Ваша сила духу, любов до Батьківщини, самовідданість і героїзм завжди будуть для нас прикладом.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь