A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Молодь Краснопільської громади готова ініціювати створення Молодіжної ради — результат публічної консультації

Дата: 10.05.2019 08:28
Кількість переглядів: 1233

Краснопільська громада активно підтримує сучасний підхід “молодіжної участі” і готова сприяти молоді у формуванні Молодіжної Ради та нової Програми розвитку молоді. Про це домовилися на публічній консультації із заінтересованими сторонами, яку 7 травня 2019 року організувала ГО “Центр UA”.

На заході, який відбувся 7 травня у Палаці культури Краснопільської громади, представники органів місцевого самоврядування, вчителі та активна молодь обговорили можливості молоді впливати на формування молодіжної політики та розвивати громадянське суспільство на території громади. Значну увагу приділили актуальності формування Молодіжної ради та пропозиціям щодо Програми розвитку молоді.

Керівник відділу культури, туризму, молоді та спорту Анжела Назаренко зазначає, що на сьогодні поки що немає механізму долучення молоді до прийняття рішень у громаді, проте влада відкрита до пропозицій і порад

Продуктивним було обговорення з молоддю того, що не влаштовує їх і що їм не вистачає для повноцінного розвитку. Зокрема, вона поділились своїми побажаннями та ідеями щодо інфраструктурного облаштування: активні молоді люди зазначили про необхідність створення розважального центру, де вони б могли відпочити; облаштування місць відпочинку для літнього дозвілля; створення велодоріжок, скейт-парку, тощо.

Також молоді люди висловили свою думку щодо необхідності налагодження зв’язків між ними і місцевою владою задля якісного розвитку громади.

Запрошений гість заходу, волонтер програми Erasmus+ EVS Бенжамін Лоєн розповів про те, що Молодіжні ради у селах Європи займаються суспільно-корисними проектами, які допомагають тим, хто цього дійсно потребує.

На завершення заходу представниця ГО “Центр UA” Марина Носаченко наголосила, що подальший розвиток Краснопільської ОТГ залежить від зацікавленості сучасної молоді докладати зусилля до процвітання громади.

За підсумками заходу учасники домовились актуалізувати створення молодіжної ради і працювати над пропозиціями до Програми розвитку молоді Краснопільської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь