A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

14 травня в адміністративному приміщенні селищної ради відбулися спільне засідання постійних комісій та позачергова 30 сесія 7 скликання.

Дата: 14.05.2019 14:58
Кількість переглядів: 812

14 травня в адміністративному приміщенні селищної ради відбулися спільне засідання постійних комісій та позачергова 30 сесія 7 скликання. На розгляд     сесії було винесено 5 питань.

На початку роботи сесії, згідно постанови селищної виборчої комісії, було визнано повноваження депутата селищної ради Германа Олександра Вікторовича, обраного в одномандатному виборчому округу №17. Результати голосувань оголосила голова селищної виборчої комісії Олена Махайова. Вона привітала Олександра Вікторовича з обранням, побажала успіхів в роботі та вручила посвідчення депутата селищної ради. Далі депутати своїм рішенням визнали повноваження новообраного депутата.

Основними питаннями порядку денного сесії були рішення «Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2019 рік», «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 21.12.2018 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік». Внесеними змінами передбачається виділення коштів на співфінансування проекту «Придбання спеціалізованої комунальної техніки та обладнання для КП «Краснопільська житлово-експлуатаційна дільниця» Краснопільської селищної ради», що реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

- Три роки поспіль відповідний проект подавався на розгляд до ДФРР, та в цьому році селищна рада пройшла відбір на обласному рівні і проект було направлено на розгляд конкурсної комісії в м. Київ. І для того, щоб наш проект був розглянутий, нам необхідно прийняти рішення про співфінансування.

Реалізація цього проекту є надважливим для селищної ради, адже більшість одиниць нашої техніки є досить застарілою і не відповідає вимогам сьогодення. Нова техніка забезпечить збільшення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою сіл і селищ об'єднаної громади. Загальна вартість даного проекту складає 3 млн. 400 тис. грн., - зазначив Юрій Яремчук.

Крім того, змінами до селищного бюджету передбачається виділення коштів на придбання запасних частин для ремонту шкільних автобусів, придбання сценічних костюмів та встановлення додаткового котла в котельні Самотоївської ЗОШ І-Ш ступенів.

Також своїм рішенням депутати затвердили Протокол засідання конкурсної комісії та визначили дочірнє підприємство «Абонентська служба «Світанок» комунального підприємства «Краснопільська житлово-експлуатаційна дільниця» виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території  Краснопільської селищної ради.

По завершенню розгляду питань порядку денного Юрій Яремчук подякував депутатам селищної ради за конструктивну роботу та закрив пленарне засідання сесії.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь