A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

15 травня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради

Дата: 16.05.2019 11:47
Кількість переглядів: 884

15 травня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 17 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

По першому питанню про виконання селищного бюджету за I квартал 2019 року з інформацією виступила начальник відділу фінансів Краснопільської селищної ради Лариса Василенко. Вона зазначила, що за звітний період до бюджету надійшло 36 589,7 тис. гривень, з них до загального фонду – 35 999,2 тис. гривень (29,9 відсотків до затверджених обсягів на рік), спеціального фонду – 590,5 тис. гривень (42,5 відсотки). У звітному періоді забезпечено своєчасне фінансування заробітної плати працівникам бюджетних галузей та інших соціальних виплат. Кредиторська  заборгованість по зазначених виплатах відсутня.

Далі з питанням про підсумки проходження опалювального сезону 2018-2019 років та підготовку закладів соціально-культурної сфери та комунальних підприємств селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років виступила начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Інна Лісун. Згідно інформації проведена в минулому році організаційна та практична робота дала можливість своєчасно підготовити до зими об’єкти теплового, водопровідно-каналізаційного господарства, заклади соціальної сфери, житловий фонд, вчасно розпочати опалювальний сезон та провести його без аварійних ситуацій. На даний час вже розпочата робота по підготовці до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років. Ведеться ревізія електричного та насосного обладнання, ревізія котлів та запірної арматури.

Члени виконкому своїми рішеннями затвердили плани заходів з нагоди відзначення Дня захисту дітей, заходи з нагоди проведення обласних змагань з міні-футболу, заходи проведення Дня села Осоївка, Самотоївка, та Чернеччина.

Крім того, під час виконкому було розглянуто питання «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень», «Про затвердження індивідуальних технологічних нормативів питної води для ФОП Міцук Тетяни Іванівни по с. Хмелівка», «Про затвердження нормативів (норм) питного водопостачання для споживачів с. Осоївка».

Також було надано дозвіл на встановлення дитячого майданчику в смт Краснопілля в парку відпочинку по вул. Бєлгородська, надано допомогу на поховання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь