A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Сумське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області інформує

Дата: 17.05.2019 08:52
Кількість переглядів: 727

Сумське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області  інформує про медичну реабілітацію у санаторно-курортних закладах  потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання.

Фонд забезпечує медичною реабілітацією у санаторно-курортних закладах потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання (далі – потерпілі) за прямими наслідками страхового випадку.

Однією з підстав направлення потерпілого на реабілітацію є висновок лікарсько-консультативної комісії, під час тимчасової непрацездатності до встановлення МСЕК ступеня втрати працездатності у відсотках. Крім цього лікуючий лікар надає  виписку з медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого з зазначенням у графі «лікувальні і трудові рекомендації» запису  «рекомендовано лікування у реабілітаційному відділенні санаторно-курортного закладу» та вказує регіон лікування (без  назви  санаторно-курортного закладу). Виписка видається не пізніше як за 1 місяць перед проходженням медичної реабілітації з даними про лікування потерпілого за останні 6 місяців.

Реабілітація внаслідок травми ефективна до року, хоча у деяких групах хворих пізній реабілітаційний період може затягуватися до 2-3 років.

Потерпілі, яким у виписці з акту огляду МСЕК визначено дату переогляду, за наявності показань та реабілітаційного потенціалу для відновлення порушених чи втрачених функцій організму, можуть бути направлені на лікування у реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів і в більш пізніші терміни.

Потерпілі, які мають ступінь втрати працездатності у відсотках безстроково, і у яких збережений досягнутий потенціал, можуть за рекомендацією сімейного лікаря за рішенням лікарсько-консультативної комісії бути направлені на проміжну МСЕК для визначення потреби у реабілітаційному лікуванні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь