A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

На території Краснопільської ОТГ відбудуться Дні сталої енергії

Дата: 26.05.2019 21:09
Кількість переглядів: 1017

Вже стало доброю і, водночас, слушною та необхідною традицією щорічно проводити в Україні Європейський тиждень сталої енергії. Цей комплекс масових заходів покликаний привертати увагу широкої громадськості до проблем ефективного використання енергоресурсів, необхідності йти у ногу з часом в контексті застосування новітніх технологій та відновних джерел енергії, дбайливого ставлення до довкілля і клімату та збереження природних багатств для наступних поколінь.

Насамперед, до проведення Днів та Тижнів сталої енергії заохочуються підписанти Угоди мерів, для яких інформаційні кампанії задля підвищення рівня обізнаності їхніх громад у питаннях енергоефективності є добровільним обов’язком. Краснопільська ОТГ є однією із громад-підписантів Угоди мерів, долучившись до цієї ініціативи у кінці 2017 року.

Дні сталої енергії на території Краснопільської ОТГ проходитимуть з 28 по 30 травня 2019 року. Упродовж цих днів у всіх навчальних закладах відбудеться низка заходів та акцій, які навчать необхідності берегти енергію, більш ощадливо ставитися до води, тепла, газу та інших природних ресурсів, а також про важливість сортування сміття. Зокрема, проходитимуть тематичні заходи: «Реальне споживання електроенергії вдома», «Я за економію електроенергії», «Сортування сміття – перший крок до здорового майбутнього». Буде проведено конкурс малюнків на тему: «Чиста енергія – зелена планета», «Закрути тугіше кран, щоб не витік океан».

Також заплановано проведення акції «На роботу на велосипеді» та велопробіг учасників акції,  перегляд документального фільму на тему глобального потепління.

Запрошуємо усіх мешканців громади долучитись до участі в даних заходах!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь