A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Яскраво, енергійно та насичено в Краснопільській громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2019 12:21
Кількість переглядів: 664

Святкування відбулося на стадіоні «Колос», яке зібрало дітей і батьків з центральної садиби та старостинських округів громади.

Насичена програма свята, дружня атмосфера, приємні емоції та просто веселе проведення часу. Дитячий захід, який подарував радість, незабутні враження, безліч позитивних емоцій  та чудових моментів дітям, які побували на святі.

Розпочалося святкування Дня захисту дітей футбольним турніром «Футбол на Краснопільщині починається з тебе» для учнів 1-4- класів, де юні футболісти мали змогу позмагатися не тільки за призові місця, але і за звання «Влучний гол» та «Дальній удар». Всі присутні отримали масу позитивних емоцій від гри. Кожна команда нагороджена солодкими призами та грамотами Краснопільського селищного голови.

Неабиякого задоволення принесла спартакіада «Малюк» для вихованців закладів дошкільної освіти Краснопільської селищної ради, у якій дошкільнята мали змогу позмагатися у таких видах спорту як біг (30 м), метання м’яча та стрибки. Малечу вітала начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев'янченко, яка привітала всіх учасників зі святом, та побажала кожній дитині міцної сім'ї і всього необхідного для безтурботного дитинства, міцного здоров’я, спритності та дружби на спартакіаді «Малюк». Підтримували дітлахів вихователі та батьки. Найспритніші вихованці Краснопільських закладів дошкільної освіти №1 «Малятко», №2 «Колосок», Краснопільської філії Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Угроїдського ЗДО отримали заохочувальні призи, грамоти та медалі.

Великого задоволення для дітей приніс Конкурс малюнку на асфальті для учнів 1-4 класів на тему «Міцна родина-сильна Україна». Фантазія учасників не мала меж: прапор, квіти, сонце, родина. Ці малюнки оживали на асфальті у різноманітті кольорів. Автори кращих малюнків нагороджені грамотами, солодощами, а також грошовими подарунками Юстиції Сумщини.

Гостей свята вітали казкові герої КЗ «Краснопільський палац культури» та Центр дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради. Малеча мала можливість проявити свої таланти, пограти в творчі та рухливі ігри. 

Упродовж свята на стадіоні працювати батути, продавали солодку вату, морозиво.

Гарним подарунком для всіх став святковий захід «Веселковий світ дитинства». З вітальним словом до присутніх звернувся Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук який зазначив: «Діти - найкраще, що у нас є. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру в життя… Давайте ніколи не забувати, що малеча потребує ласки, любові, уваги й турботи. Ми зобов’язані зробити все можливе, щоб наші дітки росли щасливими, розумними, здоровими і талановитими! Ви – наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Тому зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів!».

Уся програма була направлена на те, щоб діти максимально відчули турботу дорослих про них, мали чудовий настрій та щирі посмішки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь