A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОЧА ПОЇЗДКА ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА ДО САМОТОЇВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 05.06.2019 14:02
Кількість переглядів: 843

Живе спілкування із жителями населених пунктів селищної ради дозволяє тримати руку на пульсі життєдіяльності об’єднаної громади, допомагати у вирішенні її проблем. З цією метою Краснопільський селищний голова постійно здійснює робочі поїздки у старостинські округи, проводить прийом громадян.

Так, з метою вивчення потреб старостинських округів, для подальшої реалізації програми соціально-економічного розвитку Краснопільської ОТГ на 2019 рік керівник громади Юрій Яремчук з робочим візитом відвідав Самотоївський старостинський округ.

Спочатку керівник громади побував у Глибному, де з місцевими мешканцями обговорив питання благоустрою, реалізацію соціального проекту спільно з агрофірмою ТОВ «Зерне», а саме продовження ремонту місцевого фельдшерського пункту, проведення робіт з освітлення та ряд інших питань.

В Самотоївці селищний голова відвідав заклади соціальної сфери, зокрема побував у дитячому садочку, де наразі проходять роботи по заміні освітлення, відвідав Самотоївську школу, в якій повним ходом відбувається підготовка закладу до нового навчального року. Не оминув увагою керівник громади і місцевий заклад охорони здоров’я, з завідуючою АЗПСМ обговорив питання продовження ремонтних робіт в амбулаторії та покращення якості медичного обслуговування мешканців старостинського округу.

Крім того, Юрій Яремчук провів зустріч з активом села, депутатами селищної ради від округу. Вони обговорили питання благоустрою, освітлення, підготовки до Дня села, покращення системи теплопостачання дитячого садочку, продовження ямкового ремонту дороги до ст. Корчаківка.

Всі порушені питання взяті під особистий контроль селищного голови.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь