A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У рамках державної програми "Доступна медицина" Краснопільський КНП ЦПМСД отримав новий автомобіль Renault Duster для Угроїдської амбулаторії

Дата: 05.06.2019 16:57
Кількість переглядів: 819

В цілому по Сумській області 13 сільських амбулаторій, які наразі будуються в області, за державні кошти отримали 13 нових повнопривідних автомобілів загальною вартістю 6 млн. 266 тисяч гривень.

- Отримання автомобіля важливий крок в забезпеченні доступною медичною допомогою населення громади. Даний автомобіль буде знаходитися у розпорядженні Угроїдської амбулаторії. Наразі в смт. Угроїди триває будівництво нової амбулаторії в рамках урядової програми розбудови сільської медицини на 2019 рік. Тож мешканці Угроїдського округу з нетерпінням очікують на нову якість медичних послуг у новій сучасній амбулаторії, - зазначив під час свого візиту до Угроїд селищний голова Юрій Яремчук.

Це авто для лікаря, який працюватиме в амбулаторії і яке необхідне для того, аби дістатись до пацієнта у будь-який населений пункт, провести виїзний прийом.

- Основне завдання кожного сімейного лікаря – профілактика здоров’я своїх пацієнтів. Завдяки цьому авто лікар зможе вчасно не лише надати медичну допомогу в разі такої потреби, але й проконсультувати та обстежити пацієнта, щоб попередити ускладнення чи захворювання, - розповіла головний лікар Краснопільського центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Масалітіна.

Крім того, керівник громади поспілкувався з персоналом Угроїдської АЗПСМ та обговорив подальші кроки покращення медичного обслуговування на території даного округу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь