A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

5 червня у відділі освіти відбулася нарада завідуючих закладів дошкільної освіти, філій та директорів навчально-виховних комплексів

Дата: 06.06.2019 09:05
Кількість переглядів: 755

В нараді взяли участь Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук та Лариса Дерев’янченко.  Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань, що стосуються адміністрування закладами дошкільної освіти. Зокрема, мова йшла про організацію роботи закладів в літній період, важливі поточні питання щодо підготовки закладів до нового навчального року та опального сезону, зосередили увагу на необхідності поліпшення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти.

На даний час по закладах дошкільної освіти тривають ремонтні роботи щодо підготовки до нового навчального року. Зокрема, в Угроїдському ЗДО (ясла-садок) здійснено заміну підлоги в старшій групі та коридорі, в Самотоївському ЗДО (ясла-садок) – замінено лампи на енергозберігаючі, встановлено лічильники, у Наумівському ЗДО (ясла-садок) – замінено електромережу та підлогу у харчоблоці, в Краснопільській філії замінено електроплиту, у Хмелівському ЗДО (ясла-садок) – здійснено ремонт освітлення. Виконано робіт на загальну суму – 159948 грн.

Крім того, придбано електроплиту та жалюзі в Самотоївський ЗДО (ясла-садок), ліжка та килим в Краснопільський ЗДО (ясла-садок) №1 «Малятко», ваги в Хмелівський ЗДО (ясла-садок), у заклади придбано матеріали для виконання поточних ремонтних робіт. Всього використано коштів  в сумі 160730 грн.

З метою якісної підготовки вихованців до навчання в 1 класі в Самотоївському закладі дошкільної освіти «Колосок» та Краснопільській філії Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів протягом 2018-2019 начального року успішно впроваджувалася програма «Впевнений старт». Використання даної програми забезпечило наступність між дитячим садочком та школою, впевнений і успішний старт дошкільників до Нової української школи. З наступного року до впровадження програми «Впевнений старт» планує приєднатися і Краснопільський ЗДО (ясла-садок) №1 «Малятко».

- Забезпечення якісної дошкільної  освіти, створення належних умови для її здобуття – одне із пріоритетних завдань місцевої влади та сучасного дошкільного закладу, - наголосив Юрій Яремчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь