A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Нарада з питань підготовки перших класів до роботи в умовах Нової української школи

Дата: 07.06.2019 20:54
Кількість переглядів: 1159

7 червня 2019 року Краснопільщину з робочим візитом відвідала директор Департаменту освіти і науки Сумської облдержадміністрації Вікторія Гробова. Вона завітала до Краснопільської селищної ради, Інклюзивно-ресурсного центру та опорного закладу Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Цього дня на базі Осоївського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» відбулася кущова нарада для керівників відділів освіти, методистів методичних кабінетів, головних бухгалтерів органів управління освітою, директорів закладів загальної середньої освіти та вчителів початкових класів, які працюватимуть з першокласниками в 2019-2020 навчальному році Краснопільської селищної ради, Краснопільського, Тростянецького районів, Миропільської, Боромлянської, Нижньосироватської сільських  рад та Тростянецької міської ради. 

Провела нараду директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія  Гробова.

Очільник освітньої галузі Сумщини окреслила пріоритети в підготовці до нового 2019/2020 навчального року, поінформувала присутніх щодо особливостей практичної реалізації сучасного освітнього простору, зупинилася на необхідності забезпечення класів сучасними електронними засобами навчання та дидактичними матеріалами за кошти державних субвенцій. Зосередила увагу присутніх на необхідності забезпечення природничо-математичних кабінетів, закупівлі шкільних автобусів, автомобілів для інклюзивно-ресурсних центрів для надання корекційно-розвиткових послуг.

У ході наради з освітянами було обговорено питання поділу класів, підключення закладів освіти до мережі швидкісного Інтернету, закупки комп’ютерного обладнання,  організації інклюзивного навчання, створення ресурсних кімнат та медіатек.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь