A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

7 червня за ініціативи Краснопільської селищної ради було здійснено прибирання та благоустрій відпочинкової зони урочища Грузне

Дата: 07.06.2019 21:06
Кількість переглядів: 605

Силами працівників Краснопільської селищної ради, спільно з ТОВ «Теплоенерго», ДП «Абонентська служба «Світанок» Краснопільської ЖЕД, Краснопільської ДЮСШ, за активної участі жителів селища Олександра Бесараба та Ігоря Петрова було розширено і очищено пляжну зону, вивезено сміття, покошено поросль та вирізано чагарники, завезено пісок і полагоджено кабіну для переодягання. Крім того, було встановлено додаткові столи з лавками, а для любителів активного відпочинку встановлена сітка для гри в волейбол.

- Дякую всім, хто долучився до ініціативи та виявив бажання допомогти зробити урочище чистішим. Також хочу висловити слова вдячності ДП «Краснопільський лісгосп» та КП «Краснопільський агролісгосп», котрі долучилися до цієї акції. Сьогоднішня толока - один із етапів благоустрою урочища, впорядкування території буде продовжено і далі, - зазначив Юрій Яремчук.

Хочеться бачити наші села і селища, улюблені місця відпочинку та громаду в цілому завжди чистою та доглянутою, і щоб якомога більше людей доєднувалися до прибирання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь