A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Зустріч з прекрасним

Дата: 10.06.2019 15:06
Кількість переглядів: 577

На початку літніх канікул у концертній залі дитячої музичної школи відбувся сольний концерт Придатко Діани – викладач Висоцька В.В.

Присутніми у залі були учні філії Краснопільської ЗОШ І – ІІІ ступенів на чолі із завідуючою Придатко М.П., де навчалась Діана у 1-4 класах, учні 5 класу Краснопільської гімназії з класним керівником Мигаль Н.В., а також викладачі і батьки. Всі із захопленням сприймали виступ юної піаністки, яка в цьому році закінчила 5 класів ДМШ.

Дівчинка залюбки проводить час за своїм інструментом, що став для неї найкращим другом. Вона приймає активну участь у конкурсах різного рівня: обласних, міжрегіональних, всеукраїнських та міжнародних. Географія перемог юної піаністки виходить далеко за межі області: м.Умань, м.Київ, м.Полтава, м.Дніпро і зовсім нещодавноперемога у Польщі м.Краків – І місце у номінації інструментальна музика ІІ вікова категорія. 8 медалей, 4 кубки, 13 дипломів – такий перелік досягнень Діани в 11 років.

Програма виступу була різноманітна. Яскрава образність п`єс не залишила байдужим жодного слухача. К. Вебер - «Вальс», М.Мусоргський – «Гопак», Й.Маттєзон – «Сюіта», П.Чайковський – «Солодка мрія», В.Гіллок – «Фонтан під дощем» тощо, власний вірш про музику та танець «Фігурний вальс» (Діана ще навчається і на хореографічному відділенні ДМШ). Глядачі нагороджували щірими і теплими оплесками та квітами кожен виступ Діани.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь