A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади, яке провів селищний голова Юрій Яремчук

Дата: 12.06.2019 13:13
Кількість переглядів: 787

Члени виконкому прийняли рішення з 11 питань порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності об’єднаної громади.

У ході засідання члени виконкому затвердили план роботи виконавчого комітету на III квартал 2019 року, плани культурно-масових заходів з нагоди відзначення в Краснопільській селищній раді 23-ї річниці Конституції України та проведення фестивалю сімейного дозвілля «Fish-фест».

Крім того, була заслухана та прийнята до відома інформація щодо стану впровадження системи енергомоніторингу в закладах соціальної сфери Краснопільської ОТГ. Так, з метою енергоефективності та енергозбереження, у  червні 2018 року затверджено «Концепцію та Положення про запровадження системи енергетичного менеджменту бюджетної сфери Краснопільської ОТГ»,  а також прийнято рішення «Про порядок збору інформації щодо стану споживання енергоресурсів бюджетними установами комунальної власності на території Краснопільської об’єднаної територіальної громади». Починаючи з 02 липня 2018 року 37 закладів Краснопільської ОТГ розпочали користуватися роботою програми «ЕНЕРГОБАЛАНС» у пілотному режимі ( з 01.01.2019 програмою користуються вже 52 заклади громади). З впровадженням системи щоденного  енергомоніторингу за 2018 рік річна економія споживання енергоресурсів склала 12,3 %, ніж у порівнянні з  2017 роком.

Поряд з цим, у травні 2019 року, за результати конкурсного відбору Краснопільська ОТГ (одна з 50 громад по Україні) стала переможцем та увійшла до першого етапу реалізації проекту  «Smart energy» - безкоштовне впровадження системи енергоменеджменту та інтелектуальної системи енергомоніторингу з внесенням даних до Всеукраїнської системи.

Також членами виконавчого комітету прийнято рішення про внесення змін до бюджету Краснопільської селищної ради на 2019 рік, про закріплення території за закладами дошкільної, загальної середньої освіти, які розташовані на території об’єднаної громади та надана допомогу на поховання.

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь