A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛАСЯ ТРИДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 14.06.2019 11:50
Кількість переглядів: 819

14 червня 2019 року під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулися спільне засідання постійних комісій та позачергова 32 сесія 7 скликання. В роботі пленарного засідання також взяли участь начальники, посадові особи структурних підрозділів, керівники комунальних установ Краснопільської селищної ради.

Перш за все, дане засідання зумовлене прийняттям рішення щодо внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2019 рік в розділ реалізації проектів за рахунок субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, зокрема, придбання шкільного автобуса, продовження проектів реконструкції Краснопільської школи (внутрішні роботи) та будівництво нової амбулаторії в смт Угроїди, придбання комп’ютерного, мультимедійного обладнання та меблів в Осоївський НВК.

- Цього року ми очікуємо надходження державної субвенції на розвиток інфраструктури громади, покращення роботи закладів соціальної сфери в сумі 4.4 млн. грн. Крім того, на погодженні в Мінрегіоні знаходиться наш проект по придбанню нової комунальної техніки, що реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Загалом ми мусимо і надалі спільно працювати над залученням державних коштів, приймати участь в міжнародних проектах, що є запорукою вирішення ряду соціальних проблем в об’єднаній громаді, - зазначив керівник громади Юрій Яремчук.

Також депутатами розглянуто та прийнято рішення «Про  внесення  змін  до рішення Краснопільської селищної ради від 21.12.2018 № 390 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік», прийнято ряд земельних питань та надана матеріальна допомога жителям об’єднаної громади.

По завершенню розгляду питань порядку денного Юрій Яремчук подякував депутатам селищної ради за конструктивну роботу та закрив пленарне засідання сесії.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь