A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК ПРИВІТАВ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ КРАСНОПІЛЬЩИНИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 14.06.2019 15:35
Кількість переглядів: 1166

Традиційно у третю неділю червня своє професійне свято відзначають працівники медичної галузі. Бути лікарем – більше, ніж фах, це - високе почуття відповідальності, професіоналізм, доброта і бажання допомогти.

14 червня в Краснопільському Палаці культури відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника, де з професійним святом медичних працівників Краснопільщини привітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, керівник апарату райдержадміністрації Олена Завгородня та заступник голови районної ради Іван Гавенко.

- У переддень свята висловлюю всім працівникам медичної галузі Краснопільщини безмежну вдячність за врятовані життя, за повернуте здоров'я і радість. Низький уклін вам за вірність благородному покликанню і обов'язку. Ваша професія не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості, - зазначив Юрій Яремчук.

До привітань свої колег приєдналися головний лікар КНП «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради Валентина Масалітіна, головний лікар КНП “Краснопільська ЦРЛ” Євген Івахненко та голова профспілкового комітету медичних працівників Тетяна Нікітас.

Кращих медичних працівників посадовці відзначили спільними грамотами за високий професіоналізм багаторічну сумлінну працю активну громадську позицію, відданість справі та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника.

До привітань з нагоди свята приєдналися і аматори сцени Палацу культури зі святковим концертом. На адресу лікарів, медсестер, санітарок та ветеранів медичної служби Краснопільщини лунали добрі слова вдячності, побажання міцного здоров’я, віри в майбутнє і, звичайно, успіхів у роботі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь