A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

26 червня 2019 року під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулася 33 сесія Краснопільської об'єднаної територіальної громади

Дата: 27.06.2019 11:41
Кількість переглядів: 865

У ході засідання було прийнято 29 рішень порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Зокрема були прийняті такі рішення: - «Про встановлення ставок та пільг зі сплати місцевих податків і зборів на 2020 рік», - «Про доповнення переліку об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади Краснопільської селищної ради, які пропонуються до передачі в оренду», - «Про проведення конкурсів на право оренди водогонів», - «Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки», «Про внесення змін до комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Краснопільської селищної ради на 2016 – 2020 роки» та інші.

Важливим питаннями винесеним на розгляд депутатів були рішення «Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Краснопільської селищної ради на 2019 рік» та «Про внесення змін до рішення Краснопільської селищної ради від 21.12.2018 №390 «Про бюджет Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік».

Зокрема, змінами до селищного бюджету передбачається виділення коштів на організацію робіт благоустрою населених пунктів об’єднаної громади. Крім того, спрямовуються кошти для співфінансування забезпечення телемедичним обладнанням  закладів охорони здоров’я громади за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості.

- Ми робимо важливий крок по впровадженню телемедичних послуг в нашій громаді. Адже одним із кращих та перспективних способів підвищення рівня медичного обслуговування, якості медичних послуг населенню, особливо у сільській місцевості, є саме запровадження телемедицини. І для того щоб ці послуги надавалися на високому рівні, необхідно якісне обладнання, - зазначив Юрій Яремчук.

Крім того, в рамках впровадження медичної реформи та покращення якості обслуговування населення виділено кошти на фінансову підтримку КНП Центр первинної медико–санітарної допомоги.

Також спрямовано кошти на співфінансування послуг з поточного ремонту автомобільної дороги Т1918 – Краснопілля – КПП «Покровка» (облаштування узбіч) відповідно до рішення про передачу функцій замовника робіт Службі автомобільних доріг у Сумській області.

У ході сесії також прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та надано матеріальну допомогу жителям громади.

Підбиваючи підсумки роботи сесії керівник громади Юрій Яремчук подякував усім депутатам за плідну та конструктивну роботу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь