A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НОВИНИ З БЛАГОУСТРОЮ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 27.06.2019 14:04
Кількість переглядів: 957

Активно ведеться робота по косінню трави на газонах та придорожніх територіях центральних вулиць селища Краснопілля та на території старостинських округів. Філією «Краснопільський райавтодор» ДП «Сумський облавтодор» проводилися роботи з грейдерування комунальних доріг селищної ради, зокрема, автогрейдер працював у смт Краснопілля по вулицям Шевченка, Грабовського, Тургенєва, Виноградна, Мічуріна, Петропавлівська, Козацька, Спасівська, а також проводилося грейдерування в с. Новодмитрівка.

Протягом червня  на території об’єднаної громади відбулося прибирання та приведення в належний санітарно-технічний стан всіх зупинок громадського транспорту та прилеглих територій. В с. Самотоївка встановлено три майданчика  для роздільного забору сміття.

Проводилися роботи по поточному ямковому ремонту в смт Краснопілля по вул.  Вокзальна, Сумська, а також  під’їзду до с. Чернеччина та с.Хмелівка. В смт Угроїди підготовлена ділянка дороги для проведення ремонтних робіт та укладення асфальтного покриття до нової амбулаторії.

Готуються до встановлення якісні та сучасні дорожні знаки на в’їздах та виїздах в смт Краснопілля. 

Введено в експлуатацію об’єкт вуличного освітлення в с.Чернеччина по вул.Заводська. Встановлення додаткові світильники та відновлено вуличне освітлення в смт Краснопілля по вулицям Виноградна, Соснова, Савоненка, Грабовського, Маяковського, в смт Угроїди по вулицям Будківка, Токарівська, Курганська, Горького, 8-го Березня, провул. Токарівський, Соснівський, в с.Осоївка по вулицям Зарудка, Макаренка, Лесі Українки, Холодногірська, в с.Наумівка по вулицям Пушкіна, Лесі Українки Залізнична, Мічуріна, Комендантна, Комарова, Десантська. Всього за червень 2019 року на території громади відновлено 0,895 км вуличного освітлення,  встановлено 20 ліхтарів та замінено 121 ламп. На даний час розпочалися роботи по виготовленню документації щодо відновленню вуличного освітлення в смт Краснопілля по провулках Комунальний та Лікарняний.

В смт Краснопілля по вул. Белгородська біля дитячого садочка  «Колосок», а також по вул. Мезенівська біля музичної школи облаштовано дві клумби. На вулицях Денисенка, Підлісна ліквідовано стихійні сміттєзвалища.

З боку селищної ради підтримано ініціативу громадян щодо прибирання вулиць, місць відпочинку та проведено обкіс трави і приведено у відповідність дитячий майданчик по вул. Макаренка. По вул. Механізаторів активно ведуться роботи по облаштуванню земельної ділянки для встановлення дитячого майданчика.

Крім того, з ініціативи жителів с. Глибне проведені роботи з благоустрою населеного пункту. До роботи також були залучені працівники з благоустрою Краснопільської селищної ради, КП ДП "Світанок", ТОВ "Теплоенерго".

З метою формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, захисту довкілля, покращення санітарного стану, збереження об'єктів та елементів благоустрою, зелених насаджень, та для забезпечення ефективного контролю за дотриманням Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою території на території громади, виявлення порушень і притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання та громадян в селищі розпочав роботу з інспектор з благоустрою. За звітний період обстежено 52 прилеглих території приватних домогосподарств, установ та організацій, з яких: письмово попереджено 5 громадян, 47 усно. З них усунено недоліки по 28 усних попереджень та 4 письмових.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь