A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

27 червня 2019 відбулася колегія відділу освіти та нарада керівників закладів освіти Краснопільської ОТГ

Дата: 28.06.2019 16:49
Кількість переглядів: 1039

27 червня 2019 відбулася колегія відділу освіти та нарада керівників закладів освіти Краснопільської ОТГ за головування начальника відділу освіти Лариси Дерев’янченко. Вже традиційно на нараду керівників завітав Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

На колегію були винесені наступні питання: про результати вивчення стану викладання біології у закладах загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради; про стан діяльності практичних психологів закладів дошкільної освіти Краснопільської селищної ради з питання підвищення стресостійкості учасників освітнього процесу, формування навичок поводження у стресових ситуаціях; про стан роботи зі зверненнями  громадян у відділі освіти Краснопільської селищної ради за І півріччя 2019 року; про виконання рішень колегії (у порядку контролю). З даних питань доповіли головний спеціаліст відділу освіти Аліна Мостова, методист методичного кабінету Олена Горова та завідувач методичним кабінетом Віра Бесараб. За результатами колегії сформовано рішення колегії, які заплановано до виконання.

На порядок денний наради керівників закладів освіти було винесено ряд  питань, що стосуються планування освітнього процесу на новий навчальний рік. Зокрема, розглянуто  наступні питання:

про попереднє навантаження вчителів та планування роботи закладів на 2019-2020 н.р. (методист методичного кабінету Прилєпа Р. М.);

про роль математичного гуртка у підготовці учнів до складання ДПА та ЗНО  (методист методичного кабінету Горова О. М.);

про стан впровадження інклюзивного навчання та ведення документації асистентами вчителів закладів загальної середньої освіти (завідувач методичним кабінетом Бесараб В. В.);

про медичне забезпечення учасників освітнього процесу (головний спеціаліст відділу освіти Мостова А. Ю.);

про підготовку до нового навчального року та опалювального сезону 2019-2020 н.р. (головний спеціаліст відділу освіти Гургура І. Ю.);

Начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко наголосила на раціональному плануванню ремонтних робіт та максимальному облаштуванні освітнього середовища Нової української школи. Лариса Леонідівна зауважила, що впровадження Нової української школи повинно здійснюватися не лише у початковій школі, а й в основній та старшій ланках, таким чином йтиме наступність освітнього процесу.

Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, подякував керівникам за самовіддану працю протягом 2018-20019 н.р. та при підготовці закладів до нового навчального року. Керівник громади повідомив про планування роботи громади в галузі освіти та деякі аспекти фінансування проектів, що реалізуються та будуть реалізовані у закладах освіти Краснопільської селищної ради. За результатами наради було окреслено завдання на новий навчальний рік та роздано відповідні доручення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь