A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДО КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ ПРИЄДНАЛАСЯ ТУР’ЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Дата: 01.07.2019 13:36
Кількість переглядів: 1172

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо добровільного приєднання територіальних громад" Тур'янська сільська рада своїм рішенням "Про надання згоди на добровільне приєднання територіальної громади до об'єднаної територіальної громади" від 13.12.2017 року дала згоду на приєднання до Краснопільської ОТГ. Юридичним завершенням цього процесу стало проведення додаткових виборів депутата Краснопільської селищної ради по одномандатному виборчому округу №27, що відбулися 30 червня 2019 року.

Згідно постанови Краснопільської селищної виборчої комісії №12 від 01.07.2019 року з поміж трьох кандидатів в депутати перемогу здобув Недосєка Ігор Олексійович - 1969 року народження, освіта професійно-технічна,    безпартійний, технік-землевпорядник ТОВ АФ «Тур’янська», проживає  с. Тур’я  Краснопільського району Сумська область -  самовисування.

Приєднана громада стає старостинським округом в ОТГ. При цьому, голова приєднаної громади отримує повноваження старости і стає членом виконкому об’єднаної громади.

- Вітаю новообраного депутата та територіальну громаду з входженням до великої родини Краснопільської ОТГ. Ми і надалі будемо підтримувати прагнення Тур’янської громади покращувати інфраструктуру, роботу закладів соціальної сфери, тепер вже в рамках Краснопільської ОТГ, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь