Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДЕНЬ СЕЛА ЧЕРНЕЧЧИНА

Дата: 07.07.2019 15:08
Кількість переглядів: 701

День села – це свято, яке збирає разом всю дружню родину, коли до свого рідного куточка з’їжджаються люди, які тут народилися та виросли. Саме це свято зібрало 6 липня жителів та гостей села Чернеччина. Дійство відбувалося на Набережній Заводського ставу.

Святкування розпочалося зранку з приїздом дитячого майданчика з батутами. Протягом дня всі бажаючі мали можливість сфотографуватися на оригінальній фотозоні. Для любителів активного відпочинку були проведені змагання з пляжного волейболу та футболу. Проявили себе й народні умільці, представивши виставку своїх робіт з вишивки, лозоплетіння, кулінарії.

На святі були присутні почесні гості: Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавриненко, начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту Краснопыльської селищної ради Анжела Назаренко та депутат районної ради Микола Приходько. Гості разом з виконуючим обов’язки старости Іваном Рагуліним привітали всіх присутніх зі святом, вручили грамоти та подарунки.

Насиченою та різноплановою була концертна програма. Мелодійні та запальні пісні подарували солісти Чернеччинського сільського клубу: Людмила Гребченко, Наталя Мартиненко, Тетяна Завражна, Тетяна Кулішова, Юлія Коваленко, Тетяна Зєнченко, Олена Комісар, Ірина Над’ярна, Юлія Завражна, Вікторія Овадчук; соліст Краснопільського палацу культури Олег Бирченко; вокальний ансамбль «Водограй» (кер. Юлія Коваленко), дівочий вокальний гурт «Веснянка» та вокальний гурт «Горлиця» (кер. Тетяна Завражна). Яскравими хореографічними номерами, різнобарв’ям костюмів та своєю майстерністю вражали зразковий аматорський хореографічний колектив «Березіль» (кер. Юрій та Тетяна Завражні), аматорський хореографічний колектив «Flashmotion», танцювальний дует «Flame» (кер. Вікторія Овадчук) та Анастасія Толстікова.

Святкування продовжилося дискотекою. Все свято пройшло в дружній родинній атмосфері.

Село – наш дім, наше коріння і доля, наша кровність і материнська пісня. Тут живе наше дитинство, це частина нашого серця.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь