A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 09.07.2019 22:37
Кількість переглядів: 1141

9 липня відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук. У нараді взяли участь в.о. старост старостинських округів, працівники виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради, начальники комунальних установ об’єднаної громади.

Керівник громади проінформував присутніх про обсяг робіт, який було виконано на території громади в різних напрямках життєдіяльності ОТГ за останній час, зосередив увагу на питанні подальшого виконання Програми соціально-економічного розвитку Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

Також було піднято ряд питань, що стосуються роботи закладів соціальної сфери, благоустрою території громади, житлово-комунального господарства, дорожнього господарства. Зокрема Юрій Яремчук повідомив, що відбулися тендерні процедури щодо визначення виконавця по проведенню ремонту комунальних доріг в смт Краснопілля на вул. Лермонтова, пров. Лікарняний та Комунальний. По завершенню відповідних процедур будуть укладені угоди з підрядною організацією та розпочаті роботи.

Особливу увагу було приділено питанню підготовки закладів освіти до нового навчального року, продовження впровадження державного освітнього стандарту Нової української школи на рівні початкової ланки в усіх освітніх закладах громади, придбання для цього необхідного мультимедійного обладнання, підготовки класних та ігрових кімнат тощо.

Під час наради було обговорено питання щодо підготовки проектів рішень, які потрібно включити до порядку денного засідання виконавчого комітету та тридцять четвертої сесії сьомого скликання. Крім того, селищний голова закликав підприємства, установи, організації та їх колективи прийняти активну участь у проведенні фестивалю сімейного дозвілля «FISH-ФЕСТ», що має відбутися 14 липня 2019 року в урочищі Бабачина.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь