A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

10 липня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко

Дата: 10.07.2019 16:24
Кількість переглядів: 790

Згідно порядку денного на розгляд було винесено 15 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

З інформацією по першому питанню про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за І півріччя 2019 року виступила начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олеся Омельченко. Згідно  представленої інформації за  І півріччя 2019 року надійшло 189 індивідуальних та колективних звернень у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року - 196. Кількість громадян, які звернулися до Краснопільської селищної ради, з урахуванням колективних звернень, становить 407 осіб. За результатами розгляду письмових та усних звернень, що надійшли до Краснопільської селищної ради, вирішено позитивно 113 питань (у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року 117), дано роз’яснення на 72 питання (74), 8 питань залишилось на контролі у стадії розгляду.

Далі по питанню про виконання Програми економічного і соціального розвитку за І півріччя 2019 року виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв. Він детально зупинився на кожній галузі діяльності селищної ради, озвучив основні заходи щодо виконання положень Програми. Ознайомитись детально з звітом можна тут.

Крім того, під час засідання було розглянуто та прийнято рішення «Про організацію соціальної роботи із особами, сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах», «Про звіт виконавчого комітету Краснопільської селищної ради по виконанню плану роботи виконавчого комітету та виконанню делегованих повноважень органів виконавчої влади за І півріччя  2019 року», «Про стан виконавської дисципліни в Краснопільській селищній раді у І півріччі 2019 року».

Також члени виконкому прийняли ряд рішень, що стосуються житлово-комунальної сфери: «Про визначення одиниці виміру обсягу надання послуг з поводження з побутовими відходами на території Краснопільської селищної ради», «Про затвердження плану організаційно-технічних заходів», «Про надання дозволу на видалення та обрізання зелених насаджень».

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь