A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРИЙНЯТІ ПРОЦЕДУРНІ РІШЕННЯ ЩОДО ОСТАТОЧНОГО ПРИЄДНАННЯ ТУР'ЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ДО КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 12.07.2019 23:43
Кількість переглядів: 698

12 липня 2019 року під головуванням селищного голови Юрія Яремчука відбулася 34 сесія Краснопільської об'єднаної територіальної громади. У ході засідання було прийнято 26 рішень порядку денного, які попередньо були детально розглянуті та опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Як повідомлялося раніше, після проведення додаткових виборів депутата Краснопільської селищної ради по одномандатному виборчому округу №27, що відбулися 30 червня 2019 року, Тур’янська сільська рада приєдналася до Краснопільської ОТГ. Згідно постанови Краснопільської селищної виборчої комісії №12 від 01.07.2019 року з поміж трьох кандидатів в депутати перемогу здобув Недосєка Ігор Олексійович. Результати виборів оголосила заступник голови селищної виборчої комісії Любов Боруха.

В зв’язку з цим, на сесії селищної ради було прийнято ряд процедурних рішень, які будуть регламентувати роботу Тур’янської сільської ради вже тепер в статусі старостинського округу в складі Краснопільської селищної ради, а саме: «Про визнання повноважень депутата селищної ради по одномандатному виборчому округу № 27», «Про утворення Тур’янського старостинського округу Краснопільської селищної ради», «Про початок реорганізації Тур’янської сільської ради шляхом приєднання до Краснопільської селищної ради», «Про покладення обов’язків старости», «Про порядок виконання бюджету Тур'янської сільської ради, яка приєдналася до Краснопільської селищної ради» та інші.

Юрій Яремчук привітав новообраного депутата та старосту Тур’янського старостинського округу Людмилу Гуцал з входженням до великої родини Краснопільської ОТГ.

- Тур’янська сільська рада є добрим прикладом та моделлю стабільного розвитку сільської території. Яку б ми не брали галузь, чи то охорона здоров’я, культура, освіта, житлово-комунальне господарство – тут є чому брати приклад. Адже Тур’янська громада дійсно є моделлю стабільного розвитку сільської території, - зазначив очільник об’єднаної громади.

Також одним із важливих питань винесених на розгляд депутатів було прийняття рішення «Про затвердження переліку проектів, які реалізуватимуться у 2019 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад». Такими проектами є: - продовження реконструкції Краснопільської опорної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів; - будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги в смт Угроїди; - придбання шкільного автобуса для підвезення учнів до Краснопільської школи; - покращення якості надання освітніх послуг в Осоївському НВК - придбання комплектів меблів, цифрового вимірювального комплексу, комп’ютерного класу, інтерактивних комплексів.

Крім того, депутати заслухали звіт про роботу зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за І півріччя 2019 року та звіт про роботу селищної ради щодо організації надання послуг із соціальної підтримки населення на території об’єднаної територіальної громади.

У ході цієї сесії прийнято рішення, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою тощо. Надано матеріальну допомогу жителям громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь