A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ФЕСТИВАЛЬ СІМЕЙНОГО ДОЗВІЛЛЯ «FISH-ФЕСТ» НА КРАСНОПІЛЬЩИНІ

Дата: 15.07.2019 14:17
Кількість переглядів: 950

У неділю, 14-го липня 2019 року на Краснопільщині пройшов фестиваль сімейного дозвілля “FISH-ФЕСТ”.

Наш фестиваль – це гарна нагода відпочити всією родиною і знайти собі заняття за смаком та уподобаннями. Активний відпочинок та гарний настрій це саме те, що сьогодні чекає на всіх гостей нашого свята.

Організатором фестивалю виступила Краснопільська об’єднана територіальна громада.

Учасників фестивалю «FISH-ФЕСТ» привітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко.

- Я щиро дякую всім, хто зробив для нас цю святкову атмосферу, хто приймав активну участь у підготовці і проведенні сімейного свята. Всіх вітаю з Днем рибалки, святом сімейного дозвілля, бажаю хорошого відпочинку, приємних емоцій, здоров’я, благополуччя і достатку в кожну родину, - зазначив Юрій Яремчук.

В рамках святкової програми відбулися конкурси риболовів та конкурс на краще приготування рибної юшки і каші, де у вмінні ловити рибу та готувати страви міг по-вправлятися кожен охочий, хто завітав на свято. Тож переможцем у номінації «Риба-велетень» став Віктор Васеленко, у номінації «Рибний улов» переможцем став Юрій Ноженко, а у номінації «Рибна сімейка» – Віктор Колодка.

Також завітав на свято кандидат в депутати Верховної Ради по одномандатному виборчому округу №158 Вадим Акпєров, який привітав Краснопільчан та гостів селища зі святом рибалки та вручив призерам риболовного конкурсу подарункові сертифікати від рибальського центру «Судаков» на суму 1500 грн.

Перше місце у конкурсі на краще приготування рибної юшки чи каші здобули колективи ДП Абонентська служба "Світанок" Краснопільської ЖЕД та Чернеччинського старостинського округу, друге місце дісталося Тур’янському старостинському округу, третє місце посів колектив інклюзивно-ресурсного центру Краснопільської селищної ради. Крім того, Подяки та заохочувальні призи за участь у конкурсі отримали громадська організація «Любителів рибалки-Бабачина», Угроїдський, Хмелівський і Самотоївський старостинські округи, ФГ «Відродження» та відділ культури, туризму, молоді та спорту Краснопільської селищної ради.

Також під час фестивалю працівниками комунального закладу «Краснопільська публічна бібліотека» для дітей було організовано дитяче містечко «Капітошка», де гості свята мали можливість отримати майстер-клас з виготовлення оберегів з природних матеріалів, кожного маленького гостя зустрічали казкові герої.

Віночок музичних вітань дарували вокальний ансамбль «Ветеран» Краснопільського Палацу культури (керівник Руслан Федорці), вокальний ансамбль «Хмелівчанка» Хмелівського СБК (керівник Галина Гусєва) та, вокальний ансамбль «Веселинка» Угроїдського СБК (керівник Світлана Бондарєва), вокальний ансамбль «Берегиня» Осоївського СБК (керівник Наталія Скороход), вокальний ансамбль «Хуторяночка» Краснопільського селищного клубу (керівник Віра Підопригора), вокальний ансамбль «Водограй» Чернеччинського сільського клубу (керівник Юлія Коваленко), вокальний ансамбль «Калина» Тур`янського СБК (керівник Ірина Кобушка), вокальний гурт «Горлиця» Чернеччинського сільського клубу (керівник Тетяна Завражна), дует у складі Галини Гусєвої та Валентини Хачатрян (керівник Галина Гусєва), вокальний дует у складі Наталії Скороход і Наталії Кострубяк(керівник Наталія Скороход), солісти Микола Лисенко Самотоївського СБК, Олексій Заїка Глибнянського СБК, Любов НиконенкоТур`янського СБК, гостя із Закарпаття Яна Сеневич, Наталія Гончаренко, Оксана Ємельянова, Олег Бирченко та Валерій Дубляк Краснопільського Палацу культури.

Протягом усього дня працювали торговельні точки місцевих приватних підприємців, з обласного центру та інших міст області та країни, діяли батути, пропонували солодку вату та інші розваги для дітей. Крім того, під час фестивалю було проведено безпрограшну потішну лотерею.

Свято вдалося на славу. Всі отримали чималий заряд гарних емоцій та позитивних вражень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь