A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУВСЯ ЗВІТ КРАСНОПІЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЮРІЯ ЯРЕМЧУКА ЗА 2018-2019 РОКИ ДІЯЛЬНОСТІ

Дата: 17.07.2019 15:56
Кількість переглядів: 1258

17 липня 2019 року, згідно ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в Краснопільському Палаці культури відбувся звіт Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука про результати роботи виконавчих органів ради за друге півріччя 2018 року, перше півріччя 2019 року діяльності.

- Позаду ще один рік нашої з вами спільної роботи. Я вдячний кожному за підтримку, добрі слова та готовність працювати, - зазначив на початку свого виступу Юрій Яремчук. - Кожен з вас мав можливість бачити поле діяльності селищної ради, виконавчого апарату, депутатського корпусу та мене, як селищного голови. А тому можете дати оцінку тому, що вдалося і що не вдалося зробити протягом звітного періоду.

Керівник об’єднаної громади у своєму звіті детально зупинився на основоположних сферах життєдіяльності Краснопільської ОТГ, таких як економіка, інвестиційна діяльність, житлово-комунальне господарство, розбудова інфраструктури, соціальний захист громадян, освіта, охорона здоров’я, культура.

- В році що минув ми були свідками  успішної реалізації запланованих проектів  та вирішення питань, які виникали в процесі життєдіяльності на території нашої громади, - відмітив селищний голова.

У звітному періоді селищна рада активно працювала по залученню додаткових коштів для розвитку громади. Було розроблено та подано близько 30 інвестиційних проектів як економічного так і соціального спрямування до різних грантодавців (ДФРР, Кусаноне, U-LEAD, Міністерство закордонних справ різних країн, Баєр, Глобал Ком’юніті та інші).

Так, до  прикладу, на даний час реалізується проект  "Громада для людини: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг" КУ «Інклюзивно - ресурсний центр». Також в 2 півріччі 2018 року було реалізовано 10 проектів за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад на загальну суму 4,8 млн. грн., а саме: - заміна вікон та дверей в Осоївському НВК; - реконструкція Краснопільської загальноосвітньої школи; - покращення якості надання освітніх послуг в Самотоївських школі, дитячому садочку та будинку культури, реконструкція вуличного освітлення та ряд інших проектів. У 2019 році також розроблено 4 проекти та подано до Мінрегіону до погодження на загальну суму 4,5 млн. грн.

Крім того, серед основних реалізованих проектів та ті над якими нині працює селищна рада очільник громади відмітив будівництво нової амбулаторії в смт Угроїди, отримання автомобіля для потреб даного медичного закладу, відкриття футбольного поля зі штучним покриттям в Краснопільській ЗОШ, створення нового освітнього простору на рівні початкової ланки, забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти, відкриття та початок роботи інклюзивно-ресурсного центру, впровадження автоматизованої програми «ЕНЕРГОБАЛАНС», розробка Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Краснопільської об’єднаної територіальної громади на 2018-2030 роки, який до речі погоджено погоджено експертами Європейської Комісії європейської ініціативи "Угода мерів" та інші не менш важливі проекти.

- Приємно, що за звітній період вдалося реалізувати багато запланованого, а те, що через об’єктивні причини зробити не змогли, обов’язково будемо намагатися втілити в життя в майбутньому, - наголосив Юрій Яремчук.

На завершення своєї промови Юрій Яремчук висловив сподівання на подальшу конструктивну та плідну співпрацю депутатського корпусу, виконавчого комітету та виконавчого апарату, соціально-відповідального бізнесу спрямовану на соціально-економічний розвиток Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

- Сподіваюсь на  подальшу  співпрацю  і  взаєморозуміння  з кожним жителем, активність  і свідомість  громадян, - резюмував керівник громади.

 

Повний звіт Краснопільського селищного голови.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь