A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В СМТ КРАСНОПІЛЛЯ РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ДОРІГ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ПО ВУЛ. ЛЕРМОНТОВА, ПРОВ. КОМУНАЛЬНИЙ ТА ПРОВ. ЛІКАРНЯНИЙ

Дата: 24.07.2019 16:01
Кількість переглядів: 1840

Під час засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням селищного голови Юрія Яремчука, з метою організації планомірного виконання робіт з благоустрою селища Краснопілля, а саме – проведення робіт по ремонту дорожнього покриття вулиці Лермонтова, провулків Комунального та Лікарняного селища Краснопілля членами виконкому прийнято рішення про обмеження руху на вище вказаних вулицях.

- Ремонт доріг – важливий фактор розвитку інфраструктури громади. Кошти на ремонт дорожнього покриття залучено завдяки співпраці з Сумською облдержадміністрацією, зокрема, з Управлінням інфраструктури Сумської ОДА.

Ми сьогодні працюємо в двох напрямках. З одного боку, це ямковий ремонт – так, він не є досить ефективним, але це для нас єдиний інструмент, щоб хоча би тимчасово забезпечити утримання доріг і проїзд. Але наше основне завдання полягає в тому, щоб проводити реконструкцію та будувати нові дороги, - зазначив Юрій Яремчук.

Крім того, під час засідання виконкому прийнято рішення «Про  внесення  змін  до  бюджету Краснопільської селищної об’єднаної територіальної громади на 2019 рік», згідно якого селищна рада отримує субвенції з державного бюджету на заміну вікон на енергозберігаючі в Центрі дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради. Також отримано кошти на придбання шкільного автобуса, у тому числі обладнаних місцями для дітей з особливими освітніми потребами, адже Краснопільська селищна рада, на умовах співфінансування, приймає участь в реалізації державної програми по придбанню шкільних автобусів.

В ході засідання затверджено план заходів з нагоди проведення на території смт Краснопілля відкритого Кубку Сумської області зі Стронгмену, який відбудеться 27 липня 2019 року на стадіоні «Явір», початок о 10 годині.

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь