A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Новини з благоустрою Краснопільської ОТГ

Дата: 30.07.2019 15:27
Кількість переглядів: 1216

Активно ведеться робота по косінню трави на газонах та придорожніх територіях центральних вулиць селища Краснопілля та на території старостинських округів. Будівельною компанією ТОВ «Роад Констаркшин» проводяться роботи по ремонту дорожнього покриття вулиці Лермонтова, провулків Комунального та Лікарняного в смт.Краснопілля. Продовжуються ремонтні роботи мосту через річку Сироватка на ділянці дороги загального користування державного значення Т-1918 Краснопілля - КПП «Покровка». В смт Угроїди проведені ремонтні роботи з укладення асфальтного покриття до нової амбулаторії. Встановлено якісні та сучасні дорожні знаки на в’їздах та виїздах в смт Краснопілля. 

Протягом липня на території урочища Бабачина покошено дикорослу поросль, здійснено прибирання пляжних зон, облаштовано прилеглу до джерела Св. Архистратига Михаїла територію, дооблаштовано декоративну огорожу. Виконані роботи з благоустрою на території стадіону «Явір», а саме, здійснено покіс трави на території стадіону та прилеглої території, оновлено огорожу стадіону, трибуни, здійснено вирубку порослі та обрізання крони дерев.

В с.Осоївка по вул.Червоні стрілки, а також в с.Чернеччина по вул.40 Років Перемоги встановлено та облаштовано дитячі майданчики. Крім того в с.Чернеччина по вул.Заводська проведено реконструкцію пам’ятника загиблим воїнам у другій світовій війні, крім того здійснено прибирання прилеглої території. В смт. Угроїди по вул. Рясківка, Греблі заводського стану здійснено обрізання кущів та крон дерев, а також  приведно в належний санітарний стан територію місцевого стадіону.  В с.Наумівка по вул.Коменданта проведено ремонт огорожі та надбудови колодязя. В с.Самотоївка та с.Глибне проводиться обштукатурювання зупинок громадського транспорту, а також активно ведеться боротьба з амброзією.

 На території  Чернеччинського та Хмелівського старостинського округу замінено 27 ламп вуличного освітлення.

З метою формування сприятливого для життєдіяльності людини середовища, захисту довкілля, покращення санітарного стану, збереження об’єктів та елементів благоустрою, зелених насаджень, та для забезпечення ефективного контролю за дотриманням Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правил благоустрою території на території громади, виявлення порушень і притягнення до відповідальності суб’єктів господарювання та громадян в селищі активно працює інспектор з благоустрою. За звітний період обстежено прилеглі території приватних домогосподарств, установ та організацій на 26 вулицях та провулках смт Краснопілля, з яких: усно попереджено 8 організації та 39 громадян. З них усунено недоліки по 15 усних попереджень.

«Хочеться подякувати усім тим підприємствам, установам, організаціям, приватним підприємцям, громадянам, які долучилися до організації та проведення благоустрою території громади, за їх активну громадську позицію, за розуміння та підтримку в проведених заходів, за спільні зусилля заради розвитку Краснопільської громади та зміцнення її авторитету» - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь