A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

З нагоди відзначення 76-ї річниці визволення селища від фашистських загарбників в Краснопільській селищній раді проведено мітинг-реквієм та покладання квітів

Дата: 08.08.2019 11:22
Кількість переглядів: 1316

Сьогодні, 8 серпня 2019 року, ми відзначаємо 76-у річницю визволення селища Краснопілля від фашистських загарбників.

Віддати данину поваги та шани захисникам рідної землі, покласти квіти до Меморіалу Слави та на Братські могили прийшли представники органів, місцевого самоврядування, виконавчої влади, трудові колективи, керівники установ, організацій, представники громадськості. Із закликом пам’ятати ті воєнні лихоліття, до присутніх звернувся Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

– Ми шануємо і пам'ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від фашистських загарбників і пишаємося героями, які відстоюють на кордоні суверенність нашої держави і захищають нас кожен день. Ми повинні завжди пам’ятати величний подвиг визволителів рідної землі. Мужність і вірність ветеранів Другої світової війни своїй Батьківщині є прикладом для нинішніх патріотів, які сьогодні боронять свою державу, – зазначив у своїй промові Юрій Яремчук.  

З нагоди вшанування пам’ятної дати до присутніх також звернулися голова районної ради Віталій Савоненко, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Андрій Петров.

Хвилиною мовчання присутні схилили голови перед тими, хто боронив наше селище від ворога у роки Другої світової війни та вшанували пам’ять співвітчизників, полеглих у боротьбі за честь і свободу України, усіх невинних жертв, чиє життя обірвала війна та поклали квіти до місць поховання воїнів, що загинули при визволенні  Краснопілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь