A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

10 серпня 2019 року у місті Буринь відбулося обласне національно-патріотичне свято «Вишивана моя Україна!»

Дата: 12.08.2019 11:07
Кількість переглядів: 829

Краснопільщину на цьому святі гідно представив народний аматорський вокальний колектив «Джерело» Краснопільського палацу культури (керівник Лариса Давиденко). Учасники колективу були відзначені дипломом та отримали заряд позитивних емоцій від атмосфери свята.

Учасниками яскравого дійства були кращі аматорські колективи та майстри декоративно-ужиткового мистецтва Сумщини з Білопільського, Глухівського, Лебединського, Липоводолинського, Шосткинського, Недригайлівського, Путивльського районів, Комишанської, Новослобідської сільських, Дубов’язівської, Зноб-Новгородської, Степанівської селищних об’єднаних територіальних громад та міст Конотоп, Глухів, Шостка, Суми. Розпочалося дійство святковою ходою у вишиванках під супровід українських музик, що йшли на початку колони.

Святкова хода зупинилася на центральній площі, де пройшла церемонія відкриття обласного національно-патріотичного свята «Вишивана моя Україна». Далі урочиста хода вирушила до міського Павлівського парку, де на вході учасників свята зустрічали юнаки та дівчата в українських старовинних та сучасних національних костюмах. Концертна програма за участю творчих колективів області проходила на сцені в парку, а поряд на «Народному подвір’ї» свої вироби демонстрували народні умільці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь