A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Питання готовності освітніх закладів Краснопільської селищної ради до нового навчального року перебуває на постійному контролі керівництва об’єднаної громади

Дата: 14.08.2019 09:56
Кількість переглядів: 966

Краснопільська ОТГ продовжує активно здійснювати підготовку до нового навчального року та наступного першого класу за вимогами державної концепції Нової української школи в кожному закладі освіти громади.

- Хочу висловити подяку керівникам закладів, колективам працівників та батькам за проведену роботу щодо облаштування та підготовки освітніх закладів до нового навчального року. Для нас важливо не просто втілення на папері реформи освітньої галузі, а її практична реалізація. Всі учні перших класів повинні прийти в сучасні обладнані класи комп’ютерним, мультимедійним та дидактичним обладнанням, новими учнівськими меблями, - зазначив Юрій Яремчук.

 

До вашої уваги інформація щодо облаштування 1-х класів 2019-2020 н.р. закладів загальної середньої освіти Краснопільської селищної  ради

Осоївський навчально-виховний комплекс

Кількість учнів 1-го класу – 10 чол.

У закладі облаштовано класну кімнату для 1-го класу. Зроблено поточний ремонт: заміна світильників на енергозберігаючі, згідно проекту «Капітальний ремонт (заміна вікон та дверей) в Осоївському НВК» замінено вікна, пофарбовано підлогу, замінено шпалери. Для створення нового освітнього простору придбано 10 комплектів (стіл+стілець учнівський), стіл+стілець місце вчителя, мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук), багатофункціональний пристрій, 6 шаф для зберігання засобів навчання, придбано та встановлено рукомийник, встановлено жалюзі на вікна.

Загальна сума коштів використаних на придбання – 99,7 тис. грн.(місц. бюд.)

Вартість ремонтних робіт з облаштування класної кімнати – 35,5  тис. грн.

Чернеччинський навчально-виховний комплекс

Кількість учнів 1-го класу – 9 чол.

У закладі облаштовано класну кімнату для 1-го класу. Зроблено поточний ремонт: заміна світильників на енергозберігаючі, ремонт стелі, розпочато заміну підлоги (укладання ламінату), пофарбовано стіни та панелі, встановлено дошку класну стаціонарну крейдову, закуплено 9 комплектів (стіл+стілець учнівський), стіл+стілець вчителя, мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук), багатофункціональний пристрій, 6 шаф для зберігання засобів навчання,  килим для зони відпочинку, встановлено жалюзі на вікна.

Загальна сума коштів використаних на придбання – 98,3 тис. грн. (місц.бюд.)

Вартість ремонтних робіт з облаштування класної кімнати – 13,4  тис. грн.

Краснопільська гімназія

Кількість учнів 1-го класу – 25 чол.

У закладі облаштовано класну кімнату для 1-го класу. Зроблено поточний ремонт: демонтування стіни між класною кімнатою та роздягальнею, заміна світильників на енергозберігаючі, ремонт стелі та заміна покриття підлоги, пофарбовано панелі, встановлено дошку класну стаціонарну крейдову, закуплено 25 комплектів (стіл+стілець учнівський), стіл+стілець вчителя, мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук), багатофункціональний пристрій, 7 шаф для зберігання засобів навчання, облаштовано коркову дошку (зона новин).

Загальна сума коштів використаних на придбання – 101,8 тис. грн. (місц.бюд.) та 19,3 тис. грн. (осв. субв.).

Вартість ремонтних робіт з облаштування класної кімнати – 30,6 тис. грн.

Угроїдська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Кількість учнів 1-го класу – 18 чол.

У закладі облаштовано класну кімнату для 1-го класу. Зроблено поточний ремонт: встановлено енергозберігаючі вікна, побілено стелю, пофарбовано підлогу, замінено шпалери, демонтовано старі вбудовані шафи та оформлено стелажі для зберігання дидактичних матеріалів, закуплено 18 комплектів (стіл+стілець учнівський), стіл+стілець вчителя, мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук), багатофункціональний пристрій, 6 шаф для зберігання засобів навчання, встановлено дошку стаціонарну крейдову,  встановлено жалюзі на вікна.

Загальна сума коштів використаних на придбання – 95,9 тис. грн. (місц.бюд.) та 15,4 тис. грн. (осв. субв.).

Вартість ремонтних робіт з облаштування класної кімнати – 25,0 тис. грн.

Краснопільська філія Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Кількість учнів 1-го класу – 11 чол.

У закладі облаштовано класну кімнату для 1-го класу. Зроблено поточний ремонт: побілено стелю, покладено лінолеум, замінено шпалери, закуплено 11 комплектів (стіл+стілець учнівський), стіл+стілець вчителя, мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук), багатофункціональний пристрій, 7 шаф для зберігання засобів навчання, розмальовано стіну класної кімнати з навчальною метою, встановлено дошку класну стаціонарну крейдову, придбано килим для зони відпочинку.

Загальна сума коштів використаних на придбання – 65,5 тис. грн. (місц.бюд.) та 39,6 тис. грн. (осв. субв).

Вартість ремонтних робіт з облаштування класної кімнати – 8,1  тис. грн.

Хмелівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Кількість учнів 1-го класу – 5 чол.

У закладі облаштовано класну кімнату для 1-го класу. Зроблено поточний ремонт: заміна світильників на енергозберігаючі, ремонт стелі, замінено двері вхідні до класної кімнати, покладено лінолеум на підлозі, пофарбовано стіни, встановлено дошку класну стаціонарну крейдову, закуплено 9 комплектів (стіл+стілець учнівський), стіл+стілець вчителя, мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук), багатофункціональний пристрій, 6 шаф для зберігання засобів навчання,  килим для зони відпочинку, встановлено жалюзі на вікна, закуплено пуфи для зони відпочинку.

Загальна сума коштів використаних на придбання – 90,2 тис. грн. (місц.бюд.)

Вартість ремонтних робіт з облаштування класної кімнати – 9,0  тис. грн.

Михайлівська філія Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Кількість учнів 1-го класу – 11 чол.

У закладі облаштовано класну кімнату для 1-го класу. Зроблено поточний ремонт: побілено стелю, замінено шпалери, закуплено 11 комплектів (стіл+стілець учнівський), стіл+стілець вчителя, мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук), багатофункціональний пристрій, 6 шаф для зберігання засобів навчання,  розмальовано стіну класної кімнати з навчальною метою, придбано килим для зони відпочинку.

Загальна сума коштів використаних на придбання – 85,6 тис. грн. (місц.бюд.) та 19,3 тис. грн. (осв. субв.)

Вартість ремонтних робіт з облаштування класної кімнати – 2,0  тис. грн.

                                       Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Кількість учнів 1-го класу – 11 чол.

У закладі облаштовано класну кімнату для 1-го класу. Зроблено поточний ремонт: заміна світильників на енергозберігаючі, замінено шпалери, фарбування підлоги, встановлено дошку класну стаціонарну крейдову, закуплено 12 комплектів (стіл+стілець учнівський), стіл+стілець вчителя, мультимедійний комплекс (інтерактивна дошка, короткофокусний проектор, ноутбук), багатофункціональний пристрій, 6 шаф для зберігання засобів навчання,  килим для зони відпочинку.

Загальна сума коштів використаних на придбання – 86,1 тис. грн. (місц.бюд.) та 3,1 тис. грн. (осв. субв).

Вартість ремонтних робіт з облаштування класної кімнати – 15,1 тис. грн.

Всього на придбання для 10-ти перших класів використано – 115,1 тис. грн. осв. субвенції, 331,3 тис. грн. коштів місцевого бюджету та 26,7 тис. грн. залучених коштів. (Всього коштів – 473,1 тис. грн.).

Загальна сума коштів на ремонтні роботи у класних кімнатах 1-х класів становить 138,7 тис. грн.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь