A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

Дата: 23.08.2019 11:17
Кількість переглядів: 972

23 серпня 2019 року на площі Т.Г.Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня Державного прапора України. Розпочалися урочистості святковою ходою від центральної площі до пам’ятника Тараса Шевченка.
«Гімн Державного ПрапораУкраїни» виконав соліст Палацу культури Валерій Савченко. Під час святкового заходу під звуки Державного Гімну було урочисто піднято прапор України. Почесну місію підняття Державного Прапора виконали військовослужбовці Державної прикордонної служби відділу «Краснопілля».

З вітальними словами до всіх присутніх звернувся Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, заступник голови районної ради Іван Гавенко та виконуючий обов`язки голови Краснопільської райдержадміністрації Андрій Петров.

«Синьо-жовтий стяг над нашою землею – це  втілення віковічної мрії наших предків про свободу і незалежність, славу і відродження України. Він увібрав у себе і наше прагнення до заможної, сильної України. Синьо-жовтий стяг об’єднував під своїми полотнищами захисників та оборонців рідної землі, а сьогодні кличе нас стати  на  варту України, кличе нас із натхненням та наснагою взятись до її розбудови, щоб з гордістю пишатись тим, що ми є Українцями», − зазначив Юрій Яремчук.

Далі представники влади поклали корзини з квітами до пам’ятника Т.Г Шевченка, а на завершення урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора солісти Палацу культури Лариса Давиденко та Руслан Федорці виконали пісню «Прапор України».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь