A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Випускники навчальних закладів - отримувачі послуг служби зайнятості

Дата: 04.09.2019 10:24
Кількість переглядів: 549

У січні-червні 2019 року кількість випускників, що отримували послуги Сумської обласної служби зайнятості становила 184 особи (у т.ч. 142 випускника вищих навчальних закладів та  42 випускника професійно-технічних навчальних закладів).  Серед випускників вищих навчальних закладів майже чверть навчалася в галузі освіти; 18% - в галузі соціальних наук, бізнесу і права; 14% - мали інженерну спеціальність; 10% - в галузі природничих наук; 10% - в галузі будівництво та архітектура; 8% - в галузі державного управління; 8% - в галузі гуманітарних  наук. Серед випускників професійно-технічних навчальних закладах 45% - становлять спеціалісти; 35% - працівники сфери торгівлі та послуг; 20% - кваліфіковані робітники з інструментом.

 

Освіта є а досвіду бракує

Серед випускників, які перебували на обліку в службі зайнятості у І півріччі 2019 року  (142 особи): 35 осіб - випускники Сумського державного університету; 16 осіб - випускники Глухівського національного педагогічного університету ім. О.Довженка; 16 осіб - закінчили Сумський державний педагогічний університет ім. А.С.Макаренка; 13 осіб  - Сумський національний аграрний університет. Із 142 випускників вищих навчальних закладів кожний четвертий був  працевлаштований за направленням служби зайнятості, на обліку на 1 липня 2019 року перебувало 50 безробітних,  інші, отримавши допомогу в мінімальному розмірі (610 грн.), знімаються з обліку в пошуках кращих пропозицій.

При підборі персоналу роботодавці віддають перевагу досвідченим кадрам, не бажають брати на роботу початківців, мотивуючи це відсутністю у них досвіду, у свою чергу молоді люди, шукачі роботи, сподіваються на стрімкий кар’єрний ріст та на високий рівень заробітної плати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь