Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У КРАСНОПІЛЛІ ВІДБУВСЯ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ ПРОБІГ

Дата: 07.09.2019 11:36
Кількість переглядів: 912

7 вересня 2019 року в смт Краснопілля відбувся XX традиційний чемпіонат Сумської області з напівмарафону пам’яті майстра спорту, видатного легкоатлета Миколи Литвиненка.

Микола Максимович Литвиненко – неодноразовий переможець і призер змагань у своїй віковій групі, успішно фінішував в 51-му марафоні, тричі успішно подолав 100 км., брав участь у тріатлоні, а також в добовій надмарафонській естафеті, де було встановлено найвище світове досягнення.

Участь в змаганнях взяли учасники з Краснопільщини, Сумщини та України – спортсмени і просто любителі бігу, чоловіки і жінки молодшого і поважного віку.

На центральній площі Краснопілля учасників змагань тепло привітали, побажали здоров'я, миру і перемог Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук та голова ГО Клуб любителів бігу "Явір" Сергій Чеперис.

- Дякую спортсменам, що приїхали взяти участь у змаганнях, що продовжуєте славні традиції спортивної Краснопільщини, адже наш край здавна славився своїми здобутками і виховала не одну плеяду талановитих спортсменів, – зазначив Юрій Яремчук.

Змагання проходили в бігу на дистанціях: 21.097км, 10км, 5км, 1км.

В підсумку всі учасники пробігу отримали відзнаки – медалі і грамоти. А відновленню втрачених спортсменами сил сприяв наваристий куліш підготовлений організаторами заходу.

Варто висловити подяку людям, які завжди підтримують спорт в громаді – селищному голові Юрію Яремчуку, перевізнику Сергію Кононенку, підприємцям Василю Степаненко, Євгену Комарницькому, голові ФГ «Колос» Олексію Кунцю, за інформаційну підтримку редактору газети «Перемога» Олександру Моцному.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь