A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 11.09.2019 15:19
Кількість переглядів: 866

Під час засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням селищного голови Юрія Яремчука на розгляд членів виконкому було винесено 18 питань порядку денного, що стосувалися різних сфер життєдіяльності об’єднаної громади, з яких позитивно було прийнято 17 рішень.

Першим питанням було розглянуто та затверджено план роботи виконавчого комітету на IV квартал 2019 року, де з інформацією виступила секретар селищної ради Ірина Юхта. Далі з питанням про роботу відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності по питанню захисту прав споживачів, торгівлі, підприємництва виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв. Так, станом на 01.09.2019 року торгівельне обслуговування населення Краснопільської селищної ради здійснюють 114 закладів роздрібної торгівлі, з яких 15 закладів Краснопільської райспоживспілки та 99 закладів приватних підприємців, загальна кількість суб’єктів підприємницької діяльності, що розташовані на території ОТГ складає 383 одиниць, у т.ч.: юридичних осіб – 38, фізичні особи - 345.

З інформацією про підготовку закладів освіти Краснопільської селищної ради до 2019-2020 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період виступила начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко. За представленою інформацією створення нового освітнього середовища для учнів 1-х класів здійснювалося за рахунок субвенції для Нової української школи, місцевого бюджету та залучених коштів. На даний час заклади освіти мають сучасні меблі (парти та стільці, шафи для зберігання роздаткового та дидактичного матеріалів, сучасні дошки, пуфи, тематичні зони), комп’ютерне обладнання (багатофункціональні пристрої, ноутбуки та мультимедійні засоби навчання), облаштовано навчальні осередки, робоче місця вчителя перших класів Нової української школи (на загальну суму 1 млн. 180 тис. грн., з яких: 263,0 тис грн. коштів освітньої субвенції для облаштування НУШ, 890,0 тис. грн.  коштів місцевого бюджету та 26,7 тис. грн. залучених коштів). Щодо підготовки закладів освіти до опалювального періоду 2019-2020 років, то слід зазначити, що всі заклади провели ремонтні роботи в котельнях, очистку димових шляхів, здійснено повірку манометрів, в серпні 2019 року здійснено заміру опору ізоляцій електрошляхів. Забезпеченість твердим паливом станом на кінець серпня поточного року становить 60%, до початку опалювального сезону планується 100% забезпечення.

Під час засідання члени виконавчого комітету обговорили та ухвалили рішення «Про затвердження конкурсної документації  та оголошення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків  на території смт Краснопілля» та «Про затвердження Положення про конкурсну комісію з призначення управителя багатоквартирних будинків та складу конкурсної комісії».

Також затверджено заходи з нагоди святкування Дня села Хмелівка, села Тур’я, заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту та з нагоди відзначення Дня усиновлення.

Крім того, своїм рішенням члени виконкому надали дозвіл на розміщення (встановлення) спортивно-ігрового майданчику в с. Самотоївка, встановлення дорожніх знаків в смт Краснопілля по вулицям Лермонтова, Осіння, провулках Комунальний, Лікарняний та затвердили проектно-кошторисну документацію реконструкції мережі вуличного освітлення в с. Лозове.

Жваве обговорення серед членів виконавчого комітету викликало питання «Про встановлення тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами для населення на території Краснопільської селищної ради», в ході чого було вирішено направити дане рішення на доопрацювання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь