A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Дата: 12.09.2019 19:46
Кількість переглядів: 844

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають день фізичної культури та спорту. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

Із нагоди цього свята12 вересня в залі Центру дитячої та юнацької творчості відбулися урочистості «Спорт – запорука здорової нації», в якому взяли участь педагоги, тренери і ті, чиє життя тісно пов’язане зі спортом.

Зі словами  привітання  до  присутніх звернувся Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук. Він наголосив, що наш край здавна славиться своїми спортсменами, і сьогодні вчителі, тренери, вихованці  продовжують розвивати спортивну галузь, досягають значних успіхів на спортивнихаренах області, України, світу. Важливою справою є залучення якнайбільшої кількості дітей та молоді в спортивні зали та на спортивні майданчики, а підтримка фізкультурно-спортивної галузі є пріоритетним завданнямселищної ради. Юрій Анатолійович побажав успіхів та наснаги всім, хто причетний до свята.

 Щиро привітала присутніх і начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев’янченко. «День фізичної культури і спорту України – дуже важливе свято для всіх, воно приурочене всім спортсменам України, як професіоналам, так і простим любителям, які бігають вранці і пропагують здоровий стиль життя». Лариса Леонідівна побажала тим, хто безмежно захоплений фізичною культурою і не стоїть осторонь виру спортивного життя, міцного здоров’я, бадьорості духу і нових яскравих перемог.

 За значні успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління педагоги, тренери були нагороджені грамотами Краснопільського селищного голови та відділу освіти і цінними подарунками.

Теплими словами згадали ветеранів, для яких фізкультура і спорт стали нормою життя, які своїми спортивними досягненнями та успіхами своїх вихованців прославляли Краснопільщину.

А гарний настрій всім присутнім створювали вихованці Центру дитячої та юнацької творчості колектив «Доміно» та гурт «Жива вода» Краснопільського палацу культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь