A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДЕНЬ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 18.09.2019 08:17
Кількість переглядів: 1385

14 вересня 2019 року на стадіоні «Колос» Краснопільська громада відсвяткувала свій другий день народження, на яке зібралися люди різної долі, різних життєвих уподобань, різних професій але всіх їх об'єднувало одне спільне почуття – любов до малої батьківщини. Для когось – це дуже мало, для когось, дуже багато, а для громади – це випробування на міцність.

День громади – це свято, яке єднає всіх жителів, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожної громади є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.
Саме спільними зусиллями створюється неповторний образ громади, зберігається його історія та закладається майбутнє.

Святкова програма дійства святкування Дня громади різнопланова та цікава, це численні виставки-продажі, де експонувалися кращі зразки сільськогосподарської і промислової продукції, виставка-продаж з виноградарства «П`янке гроно», роботи май стрів декоративно-ужиткового мистецтва «Скарби рідного краю», презентація навчальних, дошкільних, позашкільних закладів та організацій громади, спортивні змагання по міні-футболу, волейболу, вільної боротьби, армреслінгу, армліфтінгу, розваги для молоді та всієї родини і багато, багато чого іншого.

На початку офіційної частини свята до присутніх звернулися Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова районної ради Віталій Савоненко та виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Андрій Петров.

- Я дякую всім жителям, хто працює в різних сферах життєдіяльності громади, освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту, виробничої та підприємницької сфер, які вносять вагомий вклад в розвиток нашої об’єднаної територіальної громади. Це лише наші перші кроки, попереду довгий та складний шлях розбудови Краснопільської ОТГ, але я переконаний, що у нас є майбутнє та у нашої країни. Щиро вітаю вас з Днем громади, бажаю міцного здоров’я, мирного неба і спільної праці по розвитку Краснопільщини, Сумщини та України, – зазначив Юрій Яремчук.

Також на жителів та гостей громади чекали Фестиваль народної творчості «Квітуча мальвами родина, піснями й танцями єдина», показові виступи прикордонників-кінологів відділу прикордонної служби «Краснопілля», лицарські бої, футбольний матч Першості області між командами «Явір» - «Кристал», до речі в якому наша команда здобула впевнену перемогу з рахунком 4-0, святковий концерт «Мистецький водограй», фаєр-шоу, виступ ВІА «Время» Славгородського СБК, а завершенням свята стала святкове дискотека під відкритим небом.

Святкування промайнула наче мить, подарувавши присутнім море приємних емоцій і непідробного захоплення від багатств Краснопільської ОТГ та майстерності її мешканців.

Тож нехай же і надалі процвітає наша громада, народжуються і підростають діти, впевнено відчуває себе молодь, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.

Адже успіхи громади – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь