A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 19.09.2019 11:04
Кількість переглядів: 585

Юрій Яремчук провів чергову апаратну нараду, в якій взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко, секретар селищної ради Ірина Юхта, начальники, посадові особи структурних підрозділів, керівники комунальних установ Краснопільської селищної ради.

Спочатку керівник громади підвів підсумки роботи селищної ради за минулий тиждень та окреслив заплановані завдання на поточний.

Насамперед було обговорено стан підготовки закладів соціально-культурної сфери до нового опалювального періоду, зокрема питання придбання дров та матеріально-технічного обладнання для Тур’янського навчально-виховного комплексу. Наступним питанням було обговорення підготовки бюджетних запитів головними розпорядниками коштів на 2020 рік. Також Юрій Яремчук проінформував про хід проведення робіт по будівництву амбулаторії в смт Угроїди та ремонтних робіт в Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

По завершенню апаратної наради Юрій Яремчук обговорив стан виконання робіт у сфері житлово-комунального господарства, підняв питання покращення якості надання послуг з вивезення твердих побутових відходів, заключення нових договорів та зробив певні доручення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь