A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Краснопільська селищна рада передає на конкурсній основі в оренду

Дата: 20.09.2019 11:09
Кількість переглядів: 695

Краснопільська селищна рада передає на конкурсній основі в оренду:

  1. Групу інвентарних об’єктів системи водопостачання, що складається з 5 артезіанських свердловин, 5 башт «Рожновського» та водопровідних мереж на території Чернеччинського старостинського округу             (с. Чернеччина, с. Ясенок, с. Мозкове) Краснопільського району, Сумської області. Стартовий розмір орендної плати становить 17325,24грн/міс.
  2. Групу інвентарних об’єктів системи водопостачання: артезіанські свердловини (5 одиниць), башти «Рожновського» (4 одиниці), водопровід, розташовані на території смт Угроїди, Краснопільського району, Сумської області. Стартовий розмір орендної плати становить   11156,16 грн/міс.

Оренда плата підлягає коригуванню на індекси інфляції.

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи: 1. Лист-заяву (пропозиція) про участь в конкурсі. 2. Відомості про претендента на участь в конкурсі: а) для претендентів, які є юридичними особами: - документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи; - завірені копії установчих документів; - завірену копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік; - довідку в довільній формі про те, що стосовно нього не порушено справу про банкрутство. б) для претендентів фізичної особи: - копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність; - завірену копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; - завірену копію декларації про доходи або звіту суб’єкта малого підприємництва – фізичної особи – платника єдиного податку. 3. Копію ліцензії у сфері водопостачання. 4. Довідку про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід. 5. Довідку про наявність обладнання та матеріально-технічної бази. 6. Документи, що містять відомості про наявність у заявника досвіду обслуговування об'єктів в сфері водопостачання.

         Умови конкурсу:

         1.Ефективне використання об’єкта оренди за цільовим призначенням.

2.Дотримання вимог щодо експлуатації об’єкта.

  3.Утримання об’єкту відповідно до санітарно-екологічних та протипожежних норм, дотримання правил охорони праці.

  4.Компенсація переможцем конкурсу витрат, пов’язаних з проведенням незалежної оцінки об’єкта оренди.

Кінцевий термін прийняття пропозицій до 29 жовтня 2019 року включно. Конкурсні пропозиції надаються у конвертах з написом "На конкурс". За додатковою інформацією щодо конкурсної документації та дати проведення конкурсу звертатися по тел. 7-17-30.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь