A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

20 вересня 2019 року відбулося прекрасне свято талантів, пісні, танцю, творчості і дитинства – День позашкільника!

Дата: 20.09.2019 20:43
Кількість переглядів: 1230

У заході взяли участь секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта, начальник відділу освіти Лариса Деревянченко, педагогічні працівники закладів позашкільної освіти громади, керівники гуртків, батьки, діти.

З вітальним словом до гостей звернулася Ірина Василівна, яка зазначила, що викладачі позашкільної освіти вкладають душу у виховання підростаючого покоління, прививаючи дітям любов до культури, мистецтва, до рідного краю та спорту, спонукаючи їх до нових звершень та перемог.

Кращі колективи позашкільної освіти громади були нагороджені грамотами Краснопільської селещної ради та відділу освіти, а також подарунковими сертифікатами.

Цікавою і насиченою була програма свята: вихованці разом з гостями створили «Карту мирної, квітучої України», обіграли театр «Карета», танцювали флешмоб, а також переглянули виставку декоративно - ужиткового мистецтва, на якій можна було придбати щось для себе.

На закінчення свята відбулася посвята у гуртківці. Керівники вручили усім вихованцям пам’ятні медалі із зображенням емблеми закладу. Діти склали урочисту клятву гуртківця – це означало, що відтепер вони офіційно стали гуртківцями Центру дитячої та юнацької творчості.

Свято вдалося яскравим та позитивним. Впевнені, що велика родина позашкільників поповнилась гідними вихованцями, які примножать славу нашої громади  своїми перемогами та витворами мистецтва!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь