A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 26.09.2019 17:15
Кількість переглядів: 997

Відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук. У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів апарату селищної ради та комунальних установ громади.

Одним із основних розглядалося питання підготовки закладів соціальної сфери громади до опалювального сезону. Зокрема мова йшла про забезпеченість закладів освіти, культури та охорони здоров’я твердим паливом, продовження робіт з енергозбереження та початок пробних запусків котелень та топкових.

- Нами проводиться постійний моніторинг стану підготовки до опалювального сезону, виконується дійсно великий обсяг робіт по підготовці закладів соціальної сфери громади до роботи в осінньо-зимовий період. Це гарні темпи і ми маємо розпочати опалювальний сезон вчасно, - зазначив керівник громади.

Наступним піднімалося питання роботи закладів освіти, проведення тендерних процедур щодо закупівлі навчально-комп’ютерного обладнання, придбання мультимедійного комплексу, меблів тощо.

Наголосив селищний голова і на необхідності проведення співбесід зі старостами та землевпорядниками громади з питань ефективного використання земельного фонду ОТГ, з метою наповнення та збільшення дохідної частини селищного бюджету.

Крім того, на нараді були розглянуті питання початку процедури формування селищного бюджету на 2020 рік та підготовки до чергового засідання виконавчого комітету.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь