A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ ПАЦІЄНТІВ КНП «КРАСНОПІЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ВПРОВАДЖЕНО СУЧАСНИЙ СЕРВІС

Дата: 02.10.2019 11:56
Кількість переглядів: 3280

Часто відвідувачі медзакладів скаржаться на те, що доводиться довго стояти у чергах до лікаря. Для зручності пацієнтів впроваджено сучасний сервіс – можна записатися на прийом до сімейних лікарів Краснопільського центру первинної медичної допомоги. Але ще мало хто знає про таку можливість.

Про все оновлення розповімо згодом, а зараз про зручний сервіс – запис до сімейного лікаря.
Детальніше про новацію – запис на прийом онлайн чи телефоном – розповідає головний лікар КНП «Краснопільський ЦПМСД» Масалітіна Валентина Михайлівна:
– Ми запровадили попередній запис на прийом до сімейних лікарів нашого центру. Це стало можливим завдяки впровадженню медико-інформаційної системи Helsi.me.

ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ?

Записатися на прийом можна декількома способами:
1. Подзвонити за номером (05459) 7-14-74 (у будні з 8:30 до 16:00 год.);
2. Через інтернет за допомогою сервісу – інформаційна система Helsi;
3. У реєстратурі.

Усі записи на прийом до лікаря медичні реєстратори фіксують в електронному варіанті. У нас працює електронна черга – можна записатися, не виходячи з дому або в реєстратурі, – зазначила Валентина Масалітіна.
Щоб такий сервіс запрацював в Краснопільській ОТГ, необхідне було сучасне обладнання, а лікарям та медперсоналу – пройти навчання.
«Процес впровадження системи почався у червні цього року, за цей період навчання пройшли 20 людей, серед яких лікарі, медсестри, робітники реєстратури та відділу кадрів. Відтепер вони можуть заповнювати електронну картку пацієнта, переглядати його історію відвідувань, самостійно складати графіки», – розповів координатор впровадження інформаційної системи Helsi Богдан Котов.

Пацієнти можуть знайти і обрати лікаря, швидко та зручно записати на прийом себе або членів родини онлайн, отримати доступ до своєї електронної медичної карти.

ЯК ЗАПИСАТИСЯ ОНЛАЙН

Це інформаційна система Helsi, в якій ми зареєстрували наш заклад, – демонструє роботу системи медичний реєстратор Надія Коваленко. – Тут можна знайти свого сімейного лікаря та записатися в електронну чергу на прийом. Через інтернет заходимо в інформаційну систему для пацієнта або запис на прийом.

Вибираємо Краснопілля, Краснопільський р-н, Сумська обл. Прізвище лікаря або заклад Комунальне некомерційне підприємство «Краснопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Краснопільської селищної ради.

Програма показує календар із вільними годинами прийому. Можна побачити, коли вільно, а коли лікар буде зайнятий, або до нього вже є записи. Пацієнту потрібно вказати номер свого мобільного телефону та іншу важливу інформацію про себе. На мобільний надходить код доступу, його необхідно ввести і зберегти для наступних візитів на сайт. Потім можна роздрукувати талон на прийом, де вказано дату та час прийому, адресу, кабінет лікаря та його прізвище та ім’я, – пояснює реєстратор.

Але чи зменшилися черги під кабінетами лікарів?

«Ще рано говорити про результат, бо система лише запроваджена. Чимало людей не знають, що можна записатися, що є електронна черга. Але, коли жителі Краснопільщини звикнуть та оцінять переваги такого сервісу, то зручніше стане і пацієнтам, і сімейним лікарям», – каже головний лікар КНП «Краснопільський ЦПМСД» Валентина Масалітіна. Вона переконана: електронна черга систематизує роботу лікарів. Особливо зручно записатися на якусь конкретну годину тим, хто працює.

За інформацією сайту КНП «Краснопільський ЦПМСД»: https://kras-centr.pmsd.org.ua/novyny/dlya-zruchnosti-patsiyentiv-vprovadzheno-suchasnyj-servis/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь