A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 02.10.2019 13:59
Кількість переглядів: 737

1 жовтня 2019 року відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади, яке провів селищний голова Юрій Яремчук. Члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 10 питань порядку денного.

Першим, та одним із головних питань було прийнято рішення про встановлення тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами для населення на території Краснопільської селищної ради. Даний тариф буде введено в дію з 1 жовтня 2019 року, розрахований на одну особу за місяць і буде становити 24,68 грн. Необхідність перегляду діючого тарифу на поводження з побутовими відходами (збирання, вивезення) пов’язана з недостатнім відшкодуванням фактичних витрат на надання послуг. Тому прийняття цього рішення з запропонованим тарифом дозволить забезпечити надання послуг поводження з побутовими відходами для населення відповідної якості, поліпшення екологічного стану довкілля, зазначається в поясненні до рішення.

В свою чергу Юрій Яремчук дав доручення начальнику ДП «Абонентська служба «Світанок» Краснопільської ЖЕД Світлані Моголенець активізувати роботу по заключенню договорів на вивезення твердих побутових відходів з жителями громади, звернути увагу на якість роботи підприємства в цьому напрямку та проводити роботи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Також з метою забезпечення якісного освітнього процесу та упорядкування діяльності закладів освіти об’єднаної громади членами виконкому було затверджено мережу закладів освіти на 2019-2020 навчальний рік, яка має в своєму складі 8 закладів загальної середньої освіти, 7 закладів дошкільної освіти та 2 заклади позашкільної освіти.

Крім того, членами виконкому прийнято рішення про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію системи теплопостачання Самотоївського ЗДО «Колосок», внесено зміни до бюджету Краснопільської селищної ради на 2019 рік, надано дозвіл на видалення зелених насаджень та ряд інших рішень.

З усіх питань члени виконавчого комітету затвердили відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь