A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Дата: 05.10.2019 18:06
Кількість переглядів: 634

У прекрасну пору року, коли шелестить падолистом осінь, приходить професійне свято – День працівників освіти. Для кожного педагога, який сіє в дитячі душі мудре, добре, вічне, дарує їм свою любов, навчає милосердю, цей день є особливим.

З цієї нагоди 4 жовтня в Краснопільському Палаці культури відбувся урочистий захід, який зібрав працівників освітянської галузі Краснопільської об’єднаної територіальної громади.

Педагогічних працівників громади вітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко та голова територіальної організації профспілки працівників освіти  і науки  України Оксана Овєчкіна.

- У цей світлий і надихаючий день ми відзначаємо знакове для всіх свято – День працівників освіти. Свято скромних і достойних людей. По-справжньому всенародне свято людяності й доброти, мудрості й надії, віри і любові. Сьогодні кожен з нас мимоволі згадує свого Вчителя. Людину, котра долучила нас до книги, запалила іскорку знань, стала для нас старшим другом і тактовним наставником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами, – зазначив у своєму вітальному слові селищний голова.

Також з нагоди свята керівник громади побажав усім освітянам успіхів у благородній педагогічній діяльності, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

У рамках заходу, за сумлінну працю на освітянській ниві, професійну майстерність, успіхи в організації навчання та з нагоди Дня працівника освіти кращі освітяни отримали Грамоти від Краснопільської селищної ради, відділу освіти та профспілки працівників освіти  і науки  України.

Після офіційної частини привітань та нагороджень, на гостей чекав святковий концерт від аматорів сцени Краснопыльського Палацу культури та учасників Сумської обласної філармонії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь